Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?


nesimtire

Klara Szekeres la 24 Iunie 2011, ora 11:13
nu isi va cere scuze.....e prea mojic
la 24 Iunie 2011, ora 17:00
Pentru ce sa isi ceara scuze? Niciodata nu l-am auzit pe Mihai I sa iasa la "rampa" si sa spuna imi pare rau ca mi-am lasat poporul in 1947! Iar daca a plecat cu "ceva" din Romania, gen vagoane cu avutii - el sau tatal lui - le-au adus inapoi? Sau nu?

De asemenea, as vrea sa vad la propriu un romanas care a fost ajutat in vreun fel de casa regala a Romaniei. Sau ei au sange albastru si nu sunt de acord sa se faca public asa ceva! casa regala ar putea vorbi de ceea ce se chema camarila regala a perioadei interbelice, sa spunem? Nu cumva aceea a secatuit un pic Romania si poporul asta? Pacat ca nu mi-a placut istoria moderna si contemporana a Romaniei foarte tare! Poate ca as fi avut mai multe argumente acum.

As vrea sa aud din gurita lui de alteta regala parerea despre cele intamplate lui Antonescu! Merita sa moara? De asemenea, as vrea sa il aud daca este sau nu de acord cu interzicerea oricaror forme de comemorare a mortii Maresalului.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile