Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?


Ar trebui sa ne mai mire sau sa ne intreseze ceva avand in vedere ca nimic nu se schimba indiferent de reactia poporului?!

Bunea Filip la 24 Iunie 2011, ora 11:29
Indiferent ce facem sau zicem noi,poporul, nu se schimba nimic asa ca si noi ar trebui sa invatam de la ei si sa ii tratam cu indiferenta si dezinteres.Daca am fi uniti si ca exemplu nu s-ar mai prezenta nici un roman la vot si alte actiuni de genul sunt sigur ca ar sta altfel lucrurile in tara asta.
Florin Cezar la 24 Iunie 2011, ora 12:34
Nu suntem uniti, si nici nu vom fi. totul incepe de jos. daca NOI am fi uniti daca pe NOI near interesa sa facem ceva, daca noi am fi mai educati, daca noi nu am mai vrea sa furam si daca noi am scapa de obsesia sa ne dea altii si am munci pentur noi.
daca am scapa de felul idiot de a trait unde cel mai important este oaia vecinului, si am avea macar un pic din comportamentul strainilor... nimic din ceea ce se intampla nu sar mai intampla... dar trebui sa incepem s ane schimbam NOI. dupaia ei.
Andronache Dan la 24 Iunie 2011, ora 13:42
Romanul tot roman ramane. Nu suntem in stare sa punem piciorul in prag.Am vazut cu totii ce face grecul sau francezul la proteste, si ce face romanul. Practic, ii doare-n pix pe marinarul alcoolizat si pe expertul in drept constitutional care nu e in stare sa faca o lege conform constitutiei, de protestele romanilor. Suntem condusi de niste nesimtiti care nici macar nu-si mai ascund furturile si noi stam cu mainile-n san si ne uitam la ei cum ne infometeaza. Dar asa va fi si pe mai departe, atata timp cat Romania va fi plina de analfabeti, semi-analfabeti si oameni care n-au habar nici macar de limba romana. Poate va fi si mai rau...tinerii de azi sunt din ce in ce mai labili mintal si se afunda tot mai mult in prostie. Romania e cazuta deja in prapastie dar se pare ca inca n-a ajuns jos...mai are timp sa cada, si o va face. Trist dar adevarat.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?

Setari Cookie-uri