Comentarii pe articolul Banca Transilvania: Profit de 30 milioane euro in primul semestru


Eu citesc altfel aceasta stire...

Geza Pasztori la 8 Iulie 2008, ora 12:51
Eu citesc altfel aceasta stire...
Profitul inseamna bani numai pentru actionari.
Pentru mine inseamna ca puteau da dobanda mai mare pentru depuneri, sau dobanzi mai mici pentru credite. Sau poate niste comisioane mai mici.
Apropo, eu mi-am inchis contul (de persoana fizica, in valuta), pentru ca mi-au cerut bani si pentru sa imi zica soldul contului - nici macar nu le-am cerut extras tiparit.
Iacob Marian la 8 Iulie 2008, ora 19:47
Asta e un comentariu rautacios!
Stii bine ca nu e adevarat.
Pt un extras intr-adevar iti cer 1 leu iar asta apare pe extras (nu ii baga nimeni in buzunar) dar ca sa iti zica soldul nu iti cere bani.
Exagerezi!
Liliana Cirstea la 8 Iulie 2008, ora 20:49
Profitul insamna si bani mai multi pentru angajati, dar , din pacate salariatii bancii sunt muritori de foame, si muncesc enorm , in conditii de mizerie. Astazi, intr-o agentie in care am intrat cred ca erau peste 50 grade Celsius, si nu erau decat 3 angajate, care, cu greu faceau fata unui puhoi de lume. Aparatele de aer conditionat nu functionau desi, am inteles de la angajate, ca semnalasera problema conducerii. Dar conducerea , se multumeste sa-si incaseze salariile babane(de patru , cinci , sase sau zece ori mai mari decat ale unor angajati care trebuie sa stie tot, sa serveasca clientul cu zambetul pe buze, sa faca tot felul de situatii cretine , sa stea peste program, desi nu sunt platiti etc) si atat.
Probabil ca asa este in toate bancile, dar cei de la conducerea lor ar trebui sa-si dea seama cat de injositor este pt un angajat sa nu aiba asigurat minimul de subzistenta pt el si familie si apoi sa citeasa tot soiul de cronici laudative despre institutia care il robeste efectiv
Si daca i-a cresct profitul , ce?
Geza Pasztori la 9 Iulie 2008, ora 12:19
......
nu este deloc rautacios comentariul meu de mai sus...si nici nu exagerez... Este exact adevarul ce mi sa intamplat personal la Sucursala Brasov a Bancii Transilvania. Si a fost motivul principal (singurul de altfel) pentru care am spart depozitul in valuta ce il aveam la termen la ei de vreo 2 ani, sau mai mult, si am transferat banii catre alta banca unde imi primesc salarul in momentul acesta.
Cat despre angajatii bancii, stati linistit ca nu stau pe salar minim pe economie, nici macar mediu, cum stau si lucreaza cei din celelalte industrii - turism, sau orice alte servicii. Iar daca nu le convine banii care ii iau pentru munca depusa, nu au decat sa isi caute alt serviciu.
Rodica Tanase la 10 Iulie 2008, ora 23:29
Daca banca are asa un profit urias de ce actiunile au scazut la jumatate? Eu sunt actionar de 3 ani la BT, si nu s-a intimplat niciodata pina anul asta sa scada asa mult cu peste 40 la suta, eu am cumparat in aprilie cu 7200 actiunea si dupa 2 zile au scazut la 3400 si nici acum nu isi revine, este o pierdere f mare , am cumparat aceste actiuni cu banii primiti de la disponibilizare si puteam sa traiesc decent si cu pensia mica pe care o am; acum sunt chiar disperata ca nu pot sa vind din ele in asa mare pierdere, ce se intimpla?
Nici pe money chanel nu dau nici-o explicatie clara, anul trecut pe vremea asta erau aproape 14000, unde este profitul bancii, cine beneficiaza de el ?
Nu i-am pus in depozit ca m-a sfatuit brokerul ca mai bine sa cumpar actiuni, si acum am pierdut jumatate din bani; ce ma fac?

  Inapoi la articolul Banca Transilvania: Profit de 30 milioane euro in primul semestru

Setari Cookie-uri