Comentarii pe articolul Turismul dentar creste afacerile clinicilor stomatologice


Dentestet - profesionalism?

Dan Grigore la 29 Iunie 2011, ora 18:02
Denestet - departe de profesionalism si imi asum in totalitate aceasta afirmatie.

O programare facuta cu mai mult de o luna inainte si avizata prin SMS de catre Dentestet cu 24 de ore inainte, a fost anulata fara fara nicio scuza pentru timpul pierdut. Nici din partea secretariatului, nici ulterior din partea patroanei (cel putin asa s-a declarat). Indiferenta acesteia si lipsa oricarei scuze m-au facut sa ma indoiesc ca vorbesc cu cine trebuie, iar cand am vrut sa vorbesc "mai sus", mi-a spus ca pot sa vorbesc cel mult cu sotul...

Jenant!
Dan Grigore la 30 Iunie 2011, ora 22:41
Se pare ca mesajul meu a deranjat patronatul Dentestet si am primit amenintari ca voi fi dat in judecata. Revin cu urmatoarele precizari:

- Programarea am avut-o la Green Dental - str. Grigore Alexandrescu (declarat "partener" pe site-ul Dentestet) Programarea a fost confirmata cu 24 de ore inainte printr-un SMS primit de la clinica.
- Cand m-am prezentat, cu cca 5 minute inainte de ora programata, mi s-a spus ca nu am programare si mi s-a spus textual "ati pierdut timpul". Nicio scuza.
- Pentru reclamatii am fost indrumat catre Dentestet - B-dul Aviatorilor
- Din lipsa de timp am sunat abia a doua zi la Dentestet - Aviatorilor unde am prezentat pe scurt cazul unei secretare. Parea ca nu este straina de cele petrecute cu o zi inainte la Green Dental. In urma solicitarii de a vorbi cu cineva din conducere am primit un numar de mobil, al "sefei celor responsabili".
- La numarul de mobil primit mi-a raspuns o doamna care era in tema cu incidentul petrecut. Tot regretul exprimat de aceasta a fost ca cei de la clinica nu au gasit o solutie pentru a ma primi. Nu am auzit nicio scuza pentru timpul pe care l-am pierdut, nicio scuza pentru atitudinea secretarei.
- Trecand cu greu peste debitul verbal al doamnei care ma acuza ca m-am suparat pe cei de la clinica, mi-am exprimat dorinta de a vorbi cu cineva si mai sus. Raspunsul a fost ca dansa face parte din patronat si ca doar cu sotul as mai putea sa vorbesc si mi-a inchis telefonul.
- Astazi 30 iunie am fost sunat de aceeasi doamna care m-a amenintat ca ma da in judecata pentru ca defaimez firma Dentestet, ca eu nu am avut nicio programare la Dentestet, eu am avut programare la Green Dental. A sustinut ca nu are nimic de-a face cu Green Dental-ul si ca ar trebui sa verific acest lucru la Registrul Comertului ?!?

Nu voi face recomandari celor care doresc sa aiba de-a face cu Green Dental
Ce amestec are Dentestet in aceasta poveste? Se pare ca niciunul...

Dent Estet la 1 Iulie 2011, ora 15:22
Domnule Dan Grigore,

Atat noi, cei de la DENT ESTET, cat si colegii nostri de la Green Dental, clinica unde ati avut programarea, ne cerem scuze inca o data pentru neplacerea creata. Vrem sa stiti ca nu luam astfel de lucruri cu lejeritate ne pasa de timpul clientilor nostri si de aceea suntem, la randul nostru, foarte rigurosi cu programarile. Din pacate insa, oricat de mult ne-am dori sa facem lucrurile perfect pentru clientii nostri, se intampla uneori sa gresim. Intotdeauna insa ne cerem scuze si incercam sa oferim o solutie, pentru ca vrem sa ne asiguram ca pacientii nostri pleaca multumiti si cu o experienta placuta.

Noi suntem in continuare deschisi sa remediem situatia si avem credinta ca putem ajunge la un punct comun cata vreme exista bunavointa de ambele parti.

Numai bine!

  Inapoi la articolul Turismul dentar creste afacerile clinicilor stomatologice

Setari Cookie-uri