Comentarii pe articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC


Aveti grije ce premiati domnule ministru !!! Grotescul s-a intalnit cu absurdul.

Verba Silviu la 4 Iulie 2011, ora 11:41
De fapt cati din cei 65 au reusit sa copieze. Si cati au avut intelegeri cu diversi profesori ? Stie cineva cate abuzurii s-au facut in numele "disciplinei" si a " corectitudinii " ???
Cu certitudine au existat si elevi merituosi, dar nu toti cei 65.
Cred ca e chiar ingrijorator ca nu exista o cultura a onestitatii. Cei care au cazut la bac sunt ironizati ca "nu s-au descurcat".
La cei picati nu le e rusine ca nu au stiut, le e ruusine ca nu au fost si ei smecheri. Iar cei care mai sunt si premiati sunt de fapt smecheri de top !!! Aveti grije ce premiati domnule ministru !!! Grotescul s-a intalnit cu absurdul. Si daca sistemul de invatamant e un dezastru nu cred ca profesorii sunt de vina. Proverbul cu "pestele de la cap se impute" este perfect adevarat. De multi ani ...!!!...
Florin Cezar la 4 Iulie 2011, ora 13:05
singurii vinovati sunt elevi si parintii, urmati de profesori.
degeaba va atacati. situatia reflectata de aceasta sesiune este ce amai aproape de adevar.
cand situatai va fi reala , atunci nu vor exita note de 4 in bac, cei picati vor fi doar cei ce pcia cu 5 pe linie... daca nivelul unui elev este sub 5 atunci el nu ar trui sa ajunga pana in bac.ar trebui sa invatzam sa aceptam elevi repetenti, si ar trebui sa privim si la copilul nostru pana sa omoram profesorul.

oare cand a fost ultima data cand vati vazut copilul invatzand???
sunt tare curios.
Dasss Ady la 4 Iulie 2011, ora 13:59
dar hai sa zicem ca nu sunt 64 cei care au luat 10 la bac ...

cati trebuie sa fie ?

20 ?

5 ?

adica nu se poate ca in miile de elevi sa existe cateva 10 care ai nimerit exact subiectele pe cunostiintele lor ?

este posibil sa fie unii care au copiat din cei 64 ? posibil dar nu asta e problema problema este neincrederea pe care o are marea majoritate in ministerul si ministrii in general asta din simplul motiv ca ei stiu mai bine ...

toti avem idee cum e mai bine , mereu noi si numai noi stim ce e rau si ce e bine restul e idioti ...

tovarasu silviu cum puteti sa ziceti ca nu profesorii sunt de vina ca elevii nu leaga 2 vorbe ? da cine trebuie sa ii invete mama ? ministru ?

.
Alexandru Dobrescu la 4 Iulie 2011, ora 15:01
mai sus a vorbit un idiot. nu stie daca cei 65 au copiat, dar presupune lucrul asta, pt ca de atat este el in stare. sau mai bine zis i-a coborat la nivelul lui de dobitoc, incapabil sa admita ca exista in lumea asta si oameni care au intelectul, vointa si dorinta de a face ceva mai mult in viata decat de a vegeta.
acest Silviu este precum hotii care vad in ceilalti numai hoti.

  Inapoi la articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC

Setari Cookie-uri