Comentarii pe articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC


Onestitate

Lan Mani la 4 Iulie 2011, ora 11:51
Pot spune ca, as acorda crezare, pana la proba contrarie. Imi place sa cred ca, intra-devar se cauta metodele indreptarii invatamantului de azi. As vrea sa cred in onestitatea faptelor, inaintea declaratiilor. Implicarea este ceruta tuturor: parintilor, PROFESORILOR si forurilor superioare. Admiterea de alta data cred ca rezolva orice discutie actuala. In privinta Bacalaureatului, desigur, nu este vorba de admitere, insa o uniune a telurilor celor de mai sus ne va asigura si stiinta copiilor nostri.
In parte, imi pare rau pt parintii care au fost izbiti de esecul copiilor lor. Daca profesorii lor erau mai insistenti in semnalele de alarma catre parinti, daca parintii erau mai interesati de situatia scolara a copiilor, se reusea o "decantare" a celor care intrau in Bacalaureat. Desigur, nu inseamna ca, profesorii nu sunt indreptatiti sa devina niste satrapi in aria invatamantului( grija forurilor de resort, prin evaluari si examene corecte), desigur ca, nu inseamna ca, parintii trebuie sa devina niste alti mici/mari tirani ai profesorilor, implicit si odraslele, insa nu inseamna ca forurile de resort nu trebuie sa faca o ordine si o lege ADEVARATA.
Imi place sa cred ca, ai mei copii vor avea parte de un invatamant adevarat, de o evaluare corecta si de admiteri meritate.

  Inapoi la articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile