Comentarii pe articolul 75 de milioane de euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei


75 milioane Euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei

Hortenzia Luca la 9 Iulie 2008, ora 14:30
75 milioane Euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei
Faptul ca Guvernul Romaniei aloca suma de 75 mil. euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei este destul de rau.... sunt de parere ca se poate face acest lucru si cu mai putini bani... ar putea sa investeasca o asemenea suma in sistemul nostru medical..sau social(care de fapt nici nu exista) care este ..vai de el, aici ar trebui investita o asemenea suma, unde intr-adevar este urgenta nevoie de investitii... nu stiu ce fac politicienii nostri... dar se pare ca nu observa deloc problemele urgente ale statului roman...
Ana Ghita la 13 Iulie 2008, ora 12:56
Turismul romanesc avea nevoie de fonduri inca de multi ani dar nici acum nu e tirziu. E o sursa de venit infinita. Cu profitul cistigat se pot face si spitale . Si unde sint bani traiesc bine toti, chiar si cei saraci, se obtin noi locuri de munca....fonduri pentru toti, chiar nu intelegi, Hortenzia?
Vlad Mihaly la 13 Iulie 2008, ora 13:12
Sigur, sanatatea are nevoie poate chiar mai mare de banii astia insa trebuie sa bagi bani intr-un segment care sa si produca bani iar sanatatea, cel putin la noi un prea produce.
Alexandru Costaiche la 14 Iulie 2008, ora 01:20
Mai bine ar pune sanctiuni drastice pt. primarii & prefectii din zonele turistice care arata infect si ar investi in infrastructura. Romania in marea ei parte a ramas in Evul Mediu.. ceea ce nu e intotdeauna ok. Nici macar pt. turism... :(
Horvath Mircea la 14 Iulie 2008, ora 06:48
Bine zis Hortenzia si mai pot sa adaug chiar ca turismul adevarat nu se poate face fara o stransa legatura cu celelalte ramuri (vezi sistemul medical) sau poate mai important cel al autostrazilor care este practic inexistent la aceasta ora.

  Inapoi la articolul 75 de milioane de euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei