Comentarii pe articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac


frauda

Gheonea Alexandru la 5 Iulie 2011, ora 12:32
Frauda apartine tuturor, fiecarui pion intr-o mica sau mare masura. este adevarat ca elevii incearca sa fraudeze, dar acest lucru se datoreaza exemplelor pe care le dau cei din clasa politica: peste tot sunt furtisaguri. Profesorii ar putea avea o mica vina, insa acest lucru este scuzabil deoarece nu exista motivatia financiara. Parintii elevilor sunt , de asemenea, vinovati deoarece in loc sa isi indrume copii catre scoala si sa tina legatura cu scoala, ei se fac ca se intereseaza de soarta copilului, dar de fapt pretentiile lor se limiteaza la pretentii de note mari fara acoperire in realitate, si sustinerea copiilor lor in chiul.
Fiecare are propria vina, si in loc sa aruncam mata moarta de la unul la altul, ar trebui sa se insiste pe aceasta problema, fiecare sa vada unde a gresit, si, evident, sa corecteze cat se poate de mult aceasta greseala.
Sunt profesor, am definitivatul luat si ma declar nemotivat financiar pentru a-mi desfasura activitatea. Mai mult, sunt lisit de putere in fata unor elevi care vin cu "pile" pentru a-si rezolva eventualele probleme , mai ales de trecere sau disciplina pe care le comit. In aceasta situatie, pot declara ca sistemul intreg este de vina. Iar sistemul este realizat de clasa politica. Asadar, dupa cum zice proverbul, "pestele de la cap se impute", domnule Isarescu.
Savulescu George la 5 Iulie 2011, ora 15:41
Sunt intru totul de acord cu acest comentariu al Dlui Prof Gheonea Alexandru.
As adauga ca majoritatea timpului unui elev de liceu il acorda , calculatorului dar pt jocuri si " delectari sexi " ; discotecilor si altor distractii ...ramanand putin timp pt studiu.

Cunosc multi prieteni care se lauda ca au copii destepti , integralisti dar fie cu ajutorul relatiilor ( parinti bine aranjati vs profesori saraci ) iar altii prin metoda copierii cu telefonul.

Oare ei vor conduce in viitor Romania ?

George S.

  Inapoi la articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac

Setari Cookie-uri