Comentarii pe articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac


Clasa politica+justitia sunt principalii vinovati

Adrian Grama la 5 Iulie 2011, ora 13:51
Copii si tinerii isi iau modele pe care le imita,la bac asta sa intamplat,au imitat ,, valorile elitei romanesti".Aratati-mi cateva persoane din elita romaneasca care pot fi model pentru tineri?!?
Traim intr-o societate care pune accentul pe nonvaloare,care promoveaza non valorile.
Politicieni corupti pana in maduva,judecatori care au salarii si pensii nesimtite,si care isi fac dreptate numai lor si la cei corupti.
Chiar si dl. Isarescu are de explicat niste cheltuieli (bonusuri,lux,risipa...) la BNR care nu se stie inca de unde au aparut.
Funeriu vrea sa faca performanta fara sa investeasca in scoala,
suntem probabil pe penultimul loc din UE la banii alocati/elev,la fel cu salariile la profesori care au venitul mai mic decat soferii ministrilor si a altor semianalfabeti promovati politic.
Si apoi mai este programa de invatamant,care este supraincarcata si incoerenta,toti factorii responsabili recunosc acest lucru dar nimeni nu face nimic in acest sens.
As fi curios daca Funeriuar fi capabil sa treaca bac-ul ,de care el face atata tam-tam.
Cum de copii romanilor din alte tari,nu copiaza si invata chiar mai bine decat bastinasii? cum de medicii romani in alte tari devin subit buni profesionisti si nu accepta spaga? te-ai intrebat domnule ministru,de ce?.

Antifraudarea trebuie inceputa de la varfurile societatii romanesti (politic,justitie,economie),si apoi va fi un proces natural si nefortat ca si tinerii sa nu mai fraudeze.
Dupa parerea mea tinerii sunt niste victime ale generatiilor trecute,care nu au avut curajul si puterea sa-si aleaga conducatori potriviti,si sa lupte pt.adevaratele valori.
Iar Funeriu e un mic terorist care se crede intr-o ,,misiune sfanta".
Traian Pazitor la 5 Iulie 2011, ora 21:03
Consider ca esecul la bac in acest an este determinat in primul rand de sistemul de invatamant
Motive:
- programa scolara neadaptata realitatii
- se merge pe memorare si nu pe logica
- indobitocirea elevului incepand din scoala elementara cu tot felul de idiotenii care nu- l ajuta cu nimic in viata
- pregatirea continua mai ales a evaluatorilor lasa de dorit
Efecte negative pe termen scurt
- esecul la bac nu reprezinta un obiectiv al scolii romanesti
-impactul social al scolii care in loc sa pregateasca si viitori oameni bine instruiti pentru munca se cazneste sa trimita persoane catre facultatile private
Efecte dezastroase pe termen lung
-daca invatamantul romanesc nu se orienteaza spre o directie buna, dupa un model pertinent in viitor ne asteptam sa sa alinieze cu agricultura, industria si alte ramuri ale economiei ajunse in pragul falimentului

Cu stima!!!!!!!!!

Traian

  Inapoi la articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile