Comentarii pe articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac


Inalta Curte de justitie a Poporului Roman declara ca VINOVATUL numarul 1 pentru esecul de la Bacalaureatul 2011 este MOARTEA.

la 5 Iulie 2011, ora 16:29
Da, da! Ati citit bine: Moartea.
Moartea cinstei, moartea demnitatii, moartea adevaratelor valori pe care a fost construita si a dainuit societatea romaneasca pana in 1989. In decembrie 1989 s-a dezlantuit furtuna, s-au umflat puhoaiele si s-au ridicat la suprafata gunoaiele. Ce v-ati asteptat sa se intample? Lucruri bune? Daca veti raspunde "da" va voi considera creduli, ingenui. Pai cine sa promoveze si stimuleze lucrurile bune, cand cei care au provocat furtuna s-au plamadit si inaltat doar prin necinste si servilism, prin vanzare de sine si tradare?
Ceea ce s-a intamplat in decembrie 1989 a fost o veritabila lovitura de stat la care au pus umarul constient sau inconstient multi romani, facand astfel voia Occidentului "european" si a... Americii... manipulate. Ceea ce se intampla la ora actuala, situatie inceputa cu ani in urma, nu este altceva decat rodul muncii de distrugere a natiunii romane, obiectiv urmarit chiar de la inceputul perioadei post- "revolutionare". Un personaj faimos a afirmat ca, cea mai simpla si sigura cale de a distruge o natiune este aceea de distrugere a copiilor ei. Si in Romania asta s-a facut si se face din 1990. Se culeg roadele a ceea ce s-a semanat. Politicienii care s-au perindat la conducerea tarii din 1990 si o parte dintre ei chiar inainte, sunt vinovati de toate esecurile din Romania. Ei au implementat si sustinut moartea valorilor, a cinstei, a decentei, a respectului pentru munca si pentru unitate. Ei au determinat oamenii sa alerge dupa "cai verzi pe pereti" pentru ca li se transmitea de sus ca a fi cinstit nu duce nicaieri... Daca Bacalaureatul 2011 s-a soldat cu un asa mare esec, e vina politicienilor, a sistemului, a profesorilor, a societatii, a parintilor si abia in ultima faza a elevilor.
Isarescu sa taca! El stie ca a fost si este inca unul dintre pilonii principali pusi la baza sistemului de distrugere a Romaniei. El stie ca invatamantul romanesc a fost boicotat si impins spre distrugere, ca si el s-a straduit din rasputeri pentru a-l aduce aici. Ca el a transmis studentilor invataminte despre cum sa tina in mana hotia specializata in detrimentul populatiei si a Statului in sine si in favoarea anumitor cercuri si societati mai mult sau mai putin secrete. Acum, se pare ca s-a cam ajuns la supra-saturatie de imbecili si vor ori sa puna capat fenomenului de imbecilizare pe banda rulanta ori pur si simplu au vrut doar sa faca un bilant al situatiei la care s-a ajuns in prezent. Dar, retineti: ei, politicienii, toti, in frunte cu Presedintele tarii, nu sunt straini de ceea ce se intampla, ci au contribuit din plin la aducerea lucrurilor in acest stadiu.
Voi toti, aveti vina de a fi devenit impasibili, lasi, si astfel a le fi permis aceasta distrugere.
Semeni vant, culegi furtuna, zice un vechi proverb.
Romania este o tara sortita disrugerii si alergand dupa beneficii personale, obtinute prin meschinarie, romanii s-au auto-condamnat si au condamnat natiunea la distrugere. Si acest lucru va deveni mult mai vizibil peste doar cativa ani. Treziti-va, romani! Ati alergat dupa diplome si patalamale dar aveti acum in buzunare simple hartii igienice semnate si parafate de decani si alte "somitati" universitare Aveti in case, in familii veritabili analfabeti, sau in cel mai bun caz semanalfabeti cu licenta. Abia acum pare sa isi gaseasca cu adevarat locul in societate expresia: "prost cu diploma" Doamneeeeee.... Si cand stai sa te gandesti cati diplomati de-astia are biata tara!!!!!!
Marius Marcu la 6 Iulie 2011, ora 09:57
imi place acest comentariu,este adevarat dar din pacate trist.
Valentina Turcescu la 6 Iulie 2011, ora 17:47
Drept este ca inainte de 1989 erau promovate valorile, aveam una chiar in fruntea tarii. Problema Romaniei este ca 1989 nu a venit mult mai devreme. Sau era si mai bine daca nu aveam nevoie de 1989. Din pacate istoria s-a scris altfel.
Baz Raul la 6 Iulie 2011, ora 18:10
Acest comentariu este absurd.

  Inapoi la articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac

Setari Cookie-uri