Comentarii pe articolul Un american in Romania: Tinerilor le lipseste optimismul. Nu realizeaza ce potential este aici!


SUPER BALIVERNE

Todor Valentin la 5 Iulie 2011, ora 18:22
...bai baiatule cat de inteligent trebuie sa fii ca sa tragi astfel de concluzii: "Tinerilor le lipseste optimismul. Nu realizeaza ce potential este aici!" Ti-as sugera sa ai niste discutii cu absolveniti de Politehnica, in special calculatoare, telecomunicatii (facultati foarte grele, unde stii ca termina jumatate din cati intra, concurenta 5-10 pe loc). Gasesti Universitati Tehnice in Cluj, Bucuresti, Timisoara unde se face PERFORMANTA nu baliverne. DISCUTA cu tineri ingineri si o sa vezi ca exista optimism, exista viziune, exista tot ce vrei mai putin finantare!! Pot sa dezvolte aplicatii online (era vorba despre online in articol) pe care tu nu ai cum sa le pricepi nici in 100 de ani. Problema e ca nu stiu daca poti face fata nivelului discutiei. Care e valoarea ta de fapt? Ai dat limbi la niste baieti din state si te-au trimis sa adulmeci pietele emergente? Nu vreau sa fiu rau dar articolul subestimeaza inteligenta romaneasca care este la mare cautare in strainatate. E simplu sa vii sa dai lectii cand ai 1 milion de dolari. Mai e o chestiune: ca nu se stie din ce "industrii" provin banii, de obicei cand banii se fac usor e normal sa nu te doara sa ii arunci in testare de businessuri. CE TE FACI cand ai avea doar 200 dolari pe luna, ai sta in chirie si circuli cu metroul. As vrea sa te vad cum faci tu 1000 de dolari si cat timp iti ia. Propun un joc de imaginatie. Ai fi capabil sa treci examene, sa obtii atestate si certificari recunoscute la nivel european ...PENTRU CA ESTI INTELIGENT dar nu ai banii sa te inscrii, sa mergi la Londa la un schimb de experienta, sa faci un training la Munchen, etc. INCHEI cu o intrebare cum ai face tu 1 euro, daca nu ai avea banii "baietilor" de investit.
Spui ca romanii se gandesc sa plece si tu te-ai "adaptat destul de repede". Normal ca e buna mamaliga cu sarmale daca iti dau americanii bani pentru nota de plata.

Nu am nimic impotrica, veniti si investiti, e ok pentru economie, dar LASATI TINERII IN PACE nu le povestiti BALIVERNE IEFTINE.

  Inapoi la articolul Un american in Romania: Tinerilor le lipseste optimismul. Nu realizeaza ce potential este aici!

Setari Cookie-uri