Comentarii pe articolul Topul tarilor din UE in care se lucreaza cel mai putin


Nu e relevant studiul

Brateanu Alexandru la 6 Iulie 2011, ora 13:28
Mai bine s-ar face un studiu despre eficienta muncii, in alea 40 de ore....la stat si la privati.....sa vedeti atunci ce rezultate s-ar obtine....
in orice caz, suntem mult sub nivelul la care eram pe vremea comunistilor......din punct de vedere al muncii.........puteti sa ziceti voi ce vreti.......acum suntem praf !
Nicoleta Denisa Enache la 6 Iulie 2011, ora 23:46
Nu e deloc relevant studiul. Eu lucrez in Belgia si legal ai voie sa lucrezi 38de ore. Tot ce e peste se considera overtime si se plateste!
la 7 Iulie 2011, ora 09:31
Vad ca se vorbeste doar despre eficienta muncii. Este vreun comentariu de la
cineva care lucreaza la particulari, in Romania? Eu lucrez la particular categoria
comert, programul magazinului este urmatorull : de la 8,00 la 18,00 de luni pana vineri iar sambata de la 8,30 la 14, 00. Acum sa socotim : lucrez 10 ore/zi plus 5 zile, egal 50 de ore iar sambata 5,30, deci 55,30 ore pentru 6 zile de munca, si am un salariu mizerabil. Ce sa mai amintresc de cei care lucreaza in alimentatie si panificatie care lucreaza inclusiv sambata si duminica fara compensatii materiale sau libere. Si mai vorbiti de eficienta . . . chiar nu-mi dau seama in care Romanie traiesc cei care comenteaza pe acest site si cei care scriu articolele ?!?

  Inapoi la articolul Topul tarilor din UE in care se lucreaza cel mai putin

Setari Cookie-uri