Comentarii pe articolul DESPAGUBIRE RECORD: Constanda va primi de la Primarie sute de milioane de euro [UPDATE]


Cine ii despagubeste pe bucuresteni?

Raileanu Constanta la 7 Iulie 2011, ora 10:09
Pe locuitorii capitalei cine ii despagubeste pentru ca trebuie sa suporte magariile facute cu aceste "retrocedari" si exproprierile dubioase? Cum se face ca terenurile vizate aprtin unor personaje cu averi dubioase? Cata mita se da pentru a afla ce terenuri urmeaza sa fie expropiate, pentru a ajunge in posesia acestor indivizi? Cat au bagat in buzunar judecatorii care au dat acest verdict? In definitiv, acesti bani sunt dati din buzunarul nostru, nu al lor. De ca sa-i doara? De ce sa le pese? Multe intrebari la care, din pacate, cunoastem toti raspunsul.
Nicolae Valentin la 7 Iulie 2011, ora 16:09
As vrea sa vad lista lui Constanda cu cei ce au de primit din despagubire !
Pe pariu ca el la final nu ramane cu mai mult de 20% din suma asta colosala... restul la consilieri, fosti primari, avocati, magistrati etc.
Cu cat despagubirea e mai mare cu atat sumele ce revin fiecaruia sunt mai mari !
Serbie la 9 Iulie 2011, ora 11:36
"Costica Constanda mai are dreptul la suma de 79.484.625 lei reprezentand dobanda legala aferenta despagubirilor." Dar aici ce vina avem noi... locuitorii acestui oras? De ce nu sa decis mai repede? Pentru suma aceasta ar trebuii sa fim cel mai revoltati.... ba chiar sa iesim in strada.

  Inapoi la articolul DESPAGUBIRE RECORD: Constanda va primi de la Primarie sute de milioane de euro [UPDATE]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile