Comentarii pe articolul Fondul Proprietatea, la Varsovia? Brokerii sunt dezamagiti


Atentie BVB!

Paul la 7 Iulie 2011, ora 11:05
Daca as fi administrator de fond, as lista societatile din portofoliu la BVB mai mult din patriotism si as alege negresit WSE din pragmatism. Atentie BVB, daca nu va miscati bine, pe drumul deschis de FP o sa mearga si alti emitenti mari, iar in cativa ani e posibil ca WSE sa va cumpere pe mai nimic. Exact ca societatile alea de stat care nu au fost gestionate bine si au ajuns sa fie privatizate pe nimic.

Doi la mana, Adi Lupsan: "nu inteleg de ce listarea secundara este facuta tot pe o piata emergenta". Asta ori e demagogie, ori perceptie eronata asupra realitatii.

Ce sa caute o societate romaneasca la Londra sau la NYSE? In loc sa ne bucuram ca avem aici in regiune o bursa ce se uita de sus la cea de la Viena, noi visam cai verzi pe pereti. Iar CEZ s-o tranzactiona mai mult la Praga, dar acolo are peste 33% din capitalizarea totala a bursei. Asta e un lucru bun?

  Inapoi la articolul Fondul Proprietatea, la Varsovia? Brokerii sunt dezamagiti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile