Comentarii pe articolul O discutie savuroasa intre Isarescu si intelectuali: "Bastanii asteapta cutremurul in Centrul Vechi"


Centrul vechi ... cel nou si imprevizibil??

Suceveanu Vlad Cristian la 7 Iulie 2011, ora 12:25
Bancherii ipocriti se plang ca nu pot reface centrul financiar bancar!!!? Tocmai ei? Cand toti romanii infrunta privatiuni fara precedent si abia mai gasesc bani sa isi cumpere de mancare si sa plateasca impozitele si utilitatile, fara sa mai stie de vacante, masini, pana si de carti si filme, bancherii doldora de fonduri stoarse incorect de la gura fraierilor de clienti, nu au cum sa refaca vechiul centru? Este o rusine, ce nu se spune este ca in spatele carciumilor nou deschise stau judecatorii, avocatii, asfaltatorii, imobiliarii, toti noii imbogatiti fraudulos care is mascheaza furturile si deschid restaurante atat de usor fara calificarea necesara si tot la fel de usor vor falimenta sau inchide si banii se vor duce la banci??? Mizeria trebuia scoasa din subsoluri, scoasa pe strada si apoi lichidata de autoritati prin taxe si absorbita financiar de banci.
Ce viitor frumos! Mititei si bere peste tot, ca sa creasca fondurile din conturile bancilor iar noi sa fim tot saraci!

  Inapoi la articolul O discutie savuroasa intre Isarescu si intelectuali: "Bastanii asteapta cutremurul in Centrul Vechi"

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile