Comentarii pe articolul Intalnire de taina. Vezi ce a discutat Basescu cu Boc


Poate fi buna initiativa

Schimbischi Dan-Razvan la 8 Iulie 2011, ora 12:00
Avand in minte faptul ca majoritatea lucrurilor facute de catre cabinetul Boc sunt facute indirect pentru clientela politica si toate masurile cu adevarat bune sunt superficiale si folosite ca si praf in ochi pentru alegatori nu pot sa nu ma intreb cui ii foloseste acest lucru. Ca idee, este foarte bine daca s-ar face acest lucru astfel asigurandu-se o linie comuna pentru toate programele finantate de UE. Atata doar ca trebuie retinut faptul ca actiunile eligibile fiecarui program de finantare sunt specifice ariei de activitate a unui minister sau directie dintr-un minister. Prin urmare, va trebui facuta o legatura procedurala foarte detaliata intre portofoliul acestui nou minister si cele ale ministerelor vechi.
De fapt asta e problema, nu se intra in detalii, se fac lucruri doar de suprafata atat cat sa vada alegatorul, ele nu sunt facute cu substanta, si la faza asta ma refer la toate partidele politice nu numai la partidul de la guvernare pentru ca nici unul nu e departe de PDL.

  Inapoi la articolul Intalnire de taina. Vezi ce a discutat Basescu cu Boc

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile