Comentarii pe articolul Udrea ii ameninta pe hotelieri cu exproprierea. Vezi aici de ce


exproprieri hoteluri din statiuni turistice

Vasile Pop la 9 Iulie 2011, ora 08:13
Nu sunt nici pe departe un fan al elenei udrea si nici nu sunt de acord cu foarte mare parte a activitatii ei la cele doua ministete mamut pe care le conduce si cu atat ma imult nici pentru activitatea ei poilitica.
Ideea de ai expropria pe cei cara nu pot sau nu vor sa foloseasca activele de orice fel,nu numai cele din turism, nu este rea.Rau este faptul ca o enunta acum cand nu i-a mai ramas timp fizic sa o promoveye,cu atat mai putin sa o puna in practica.
Se vor gasi destui,mai ales dinte cei vizati sa urle ca din gura de sarpe(nationalizare abuziva,furtul proprietatii si multe altele)dar cate asemenea acte, mult mai grave,impardopnabile impotriva intregului popor, nu a savarsit guvernul PDL.
De altfel ideea nici nu pare a fi a elenei urea daca ne luam dupa ideologia partidului"de dreapta " din care face parte si de aceea nu s-a grabit sa o puna in practica.
Oricum cei care vor veni in curand la putere trebuie sa actioneze rapid si cu fermitate,fara sa aplece urechea la corultanguitorilor,pentru ca sunt prea multe cazuri:Borsec Baile Herculane, Vatra Dornei si as putea continua...
la 12 Iulie 2011, ora 09:24
Cred ca este momentul sa lasam orgoliile si ambitiile politice la o parte si cu totii sa sprijinim actiunii benefice noua tuturor! Locatiile aflate in paragina, multe dintre ele oferite unora si altora de catre politicienii vremii ,cadou acolitilor, care credeau ca se vor imbogatii prim bumul imobiliar,trebuiesc reabilitate. Nu poti sa accepti sa vezi cum perle ale litoralului au ajuns in asemenea hal de degradare! Hotel Panoramic, Belvedere, Amfiteatru, din statiunea Olimp!!!! Asemeni la Borsec, Soveja, Durau...!! Cei care le detin acum ori prezinta proiecte clare cu termene si conditii de PIF a acestora ori sa fie date celor care prezinta cel mai bun si realist proiect de reabilitare. Sa ramana asa nu se mai poate!

  Inapoi la articolul Udrea ii ameninta pe hotelieri cu exproprierea. Vezi aici de ce

Setari Cookie-uri