Comentarii pe articolul Prima reactie a UPC: Nu negociem o tranzactie cu RCS&RDS


Foarte bine ca UPC nu negociaza asa ceva!

Stan Emil la 18 Iulie 2011, ora 16:13
UPC e o firma americana de prestigiu care nu are de ce sa se tarasca in mocirla firmelor romanesti.
Bolboceanu Alexandru-Claudiu la 18 Iulie 2011, ora 22:08
Lucrez pentru UPC si a pot spune ca RCS&Rds cu toata neseriozitatea lor caracteristica ii depasesc la toate capitolele tehnice, atat la tv cable cat si la digital tv , la internet nu mai vorbim, si telefonia fixa oferita de upc este praf, 90 % din respondenti se plang de telfonia fixa de la upc.
Operatorul Romtelecom vine din urma in ceea ce priveste calitatea servciilor oferite, ei sunt din punctul meu de vedere cei mai buni in momentul de fata.

Nu mai laudati firmele Americane, ca sunt praf.La fel ca si Americanii. Din cauza lor e criza pe Glob, din cauza arogantei si inconstientei lor.
Stan Emil la 19 Iulie 2011, ora 10:12
Daca sunt asa de praf, de ce lucrezi pentru ei?
Oare RDS nu e firma cuiva foarte bun prieten cu Adrian Nastase care s-a lansat in perioada 2000 - 2004 prin niste metode si mijloace destul de departate de transparenta, etica, legalitate???
Sau asta nu mai conteaza?
Daniel la 19 Iulie 2011, ora 13:38
Din punctul meu de vedere UPC-ul ofera cele mai bune servici ca ISP, la televiziune sunt varza, digitalul de la ei e sub orice critica. La telefonie nu pot sa ma pronunt ca nu folosesc de la ei. Oricum sper sa nu se realizeze tranzactia, doar pentru internet. ...

  Inapoi la articolul Prima reactie a UPC: Nu negociem o tranzactie cu RCS&RDS

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile