Comentarii pe articolul Prima reactie a UPC: Nu negociem o tranzactie cu RCS&RDS


angajamentul catre clienti

Al T la 18 Iulie 2011, ora 17:39
pai atunci poate asigurati macar jumatate din viteza maxima de internet pe care o specificati in contracte... imi pare rau ca nu va pot da in judecata ca in contract scrie viteza maxima si voi dati oricit de putin, ca de minim nu scrie nimic in contract.
Florin Cezar la 18 Iulie 2011, ora 20:41
tocmai de aceea nu ii poti da in judecata. pentru ca nu ai nimic garantat.
ar trebui sa arunci o provire pe contractelel RDS care garanteaza decat PING si atat. nici macar 3kbps sa ti se deschide o pagina in 5 minute nu iti garanteaza.
si nu te mai vaita de net, romania este una din tarile cu cele mare rapide conexiuni reale de internet din lume.
tine minte o banda de net de 10mbps garantat ( cum vrei tu) in romania costa de la 100 de euro pe luna. asa ca nu mai urla atat. si mai tine cont ca nu mereu esti limitat de provider, nu mereu esti limitat de DOWNLOAD, pentru a putea face download trebuie sa ceri adica sa faci upload, te-ai interesat macar asa de curiozitate ce banda de upload ai ? chiar si contractual?:) ia mai cerceteaza si dupa aia intereseaza-te. ah si in caz ca nu stiai 100mbps = 12.5 MB ( atat duce infrastructura lor, sw tau rooterul si in multe cazuri si placa de retea.) iar daca ai rooter vezi sa nu te limiteze ala.

  Inapoi la articolul Prima reactie a UPC: Nu negociem o tranzactie cu RCS&RDS

Setari Cookie-uri