Comentarii pe articolul Spania arunca BOMBA: Va restrictiona piata muncii pentru romani


ROMANIA o tara datorita caruia exista criza economica mondiala?

Adela Fulga la 19 Iulie 2011, ora 00:44
De ce toata tarile Europene ne ia dreptul de a munci? Oare noi nu avem dreptul de a manca,de a bea,de a avea un acoperis deasupra capului...oare noi nu suntem oameni,oare nu e de ajuns cat am slugarit, oare din cauza noastra e criza economica mondiala, oare noi suntem cei care cheltuie toti bani europeni si pe comoditate, oare nimeni nu ne ajuta....am ajuns carpa de sters pe jos a Europei, ne paseaza fiecare cum vrea.....daca o tara are o problema economica e din cauza Romaniei....raman uimita cum in fiecare zi aud cate o tara care se plange de romani, ascunzand faptul caci pe langa 100 de romani aflati intr-o tara straina se afla 4000 de turci,4000 de indieni, 4000 de pakistanezi etc care au aproape totul gratis......oare e vina Romaniei ca e criza economica,oare politica asta nu ar trebui sa incurajeze capacitatea pentru a ajuta sa supravetuiasca si incapacitatea...ma aflu intr-o tara civilizata si bogata cum o descriu la tv, si raman uiita sa descopar directori,manageri care nu stiu a scrie si a vorbi limba tari,e adevarat, de ce? Pentru ca in ziua de azi numai conteaza ceea ce sti a face ci conteaza NATIONALITATEA....
Lipsum Lorem la 19 Iulie 2011, ora 11:54
Pentru ca suntem agramati, de exemplu.

In mod special pentru ca suntem neproductivi, neinstruiti, necivilizati, murdari, galagiosi si recalcitranti. Asta ca sa numesc doar cateva din caracteristicile a 95% dintre romani.
La asta se adauga si confuzia cu co-nationalii nostrii mai colorati pe care o sustinem chiar noi prin ce si cum suntem.

Te-ar ajuta sa te uiti mai rar la televizor.
Dan Craciunescu la 19 Iulie 2011, ora 13:58
Aceasta este inca o masura politica populista pentru a transforma anxietatea in frica. Ceea ce nu pot insa face politicienii europeni este sa-si puna proprii compatrioti la munca.
In Europa somajul a devenit genetic domnilor, iar acesta masura nu va pune la munca acei cetatenii carora le convine sa stea acasa pe protectii sociale. Si care, protectii sociale exagerate si acumulate an de an, datorita ciclurilor electorale populiste, au dus Europa in pragul falimentului.
Cristina-Mihaela Petre la 19 Iulie 2011, ora 16:40
Romania, o tara din cauza careia exista criza economica mondiala...
M-am saturat de persoane agramate ca tine Adela, care totusi simt nevoia sa comenteze aiurea desi nu se pot exprima corect in limba lor materna.
Gaja Danut Alexandru la 19 Iulie 2011, ora 17:09
Adela Fulga
"De ce toata tarile Europene ne iau dreptul de a munci?"

Pentru ca autoritatile romane nu fac nimic, pentru ca ne complacem in situatia actuala si pentru ca nu reactionam instinctiv boicotand Spania.
Ne stiu slabi si fara vlaga iar reprezentantii nostri sunt i.m.p.o.t.e.n.t.i.

  Inapoi la articolul Spania arunca BOMBA: Va restrictiona piata muncii pentru romani

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile