Comentarii pe articolul Primul bancher grec care vorbeste despre planurile din Romania


Uau!

Dobrin Constantin Albert la 22 Iulie 2011, ora 12:50
Este interesant cum bancile din Grecia sunt puternice si economia statului grec e in faliment. Din punctul meu de vedere, aceasta realitate (banci puternice - stat aproape falimentar) este bine planificata. Veti zice ca poate-s dus cu pluta. Este asa de bine planificata (criza falimentului grec), incat nici nu-ti dai seama - e un joc de culise planificat de foarte multi ani, care sa aiba impact si influenta asupra Greciei si asupra lumii. De ce se doreste un plan "maret" de privatizare in Grecia? Sigur! Vor fi raspunsuri, domn'e, "clare", care te vor convinge.
Stiti ce se intampla? S-au creat intre toate stale legaturi economice, militare si politice incat daca se rup, se formeaza crize. De ce s-au creat legaturi economice, militare si politice prin tot felul de asa zise pacte de pace, uniuni intre tari, comisii internationale etc? Domn'e cica din cauza razboaielor, a foametei, a saraciei etc. Eu nu sunt impotriva institutiilor si impotriva sigurantei omului. Ati auzit de New Age (Noua Ordine Mondiala). Se doreste destramarea statelor intr-un singur guvern mondial.

  Inapoi la articolul Primul bancher grec care vorbeste despre planurile din Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile