Comentarii pe articolul IMAGINI SOCANTE: Cifrele atacurilor teroriste din Norvegia [UPDATE]


Un NU hotarat si un STOP fara echivoc actiunilor cu asazisa tenta terosita...

Panaite Constantin Ion la 23 Iulie 2011, ora 00:17
Aici nu este vorba de terorism ci de macel si crima cu intimidare , credca opinia publica in primul rand europeana sa spuna NU ATACURILOR ORCHESTRATE puse in carca asazisilor TERORISTI si ca o reactie la moartea "BRANDULUI" OSAMA BIN LADEN , cineva vrea sa inspaimante europa si sa inceapa in fapt o querilla cu tenta destabilizatoare sociala , economica . Este usor sa dai vina pe niste organizatii asa zis teroriste , de altfel o formula facila de a nu declansa razboaie ci de a teroriza si destabiliza economic , social POPORUL EUROPEAN , caci acesta este in fapt scopul , daca nu se poate slabi EURO cu atacuri de tip GRECIA, ITALIA,SPANIA , atunci intevine TERORISMULcand toata lumea se bate cu toata lumea , un inamic facil , mai multdecat imaginar in faptopera unor servicii secrete care actioneaza la comanda ...
Nick la 23 Iulie 2011, ora 18:46
Este inca o regie tipica CIA de provocare a "razboiului"impotriva terorismului.E deja jenant,si tragic cum se joaca unii cu vietile nevinovate din tari pasnice si stabile economic,care nu iau parte la marele rahat impotriva terorismului.Pacat.Dar Dumnezeu e sus si vede si pana la urma , cum spunea primul ministru Norvegian , asta nu va avea alt rezultat decat intarirea democratiei , nu de ziar ci a celei reale.
Jeni Jeni la 26 Iulie 2011, ora 10:08
Nu mi se pare ca este de talie mondiala. Nu vedeti ca asta era nebun, cu niste idei proprii de curatire a natiei. Si Hitler a fost singur care a hotarat maceluri. Trebuie sa credeti ca sunt oameni nebuni. Daca el a recunoscut ce a facut, si nu pentru niste favoruri materiale sau ca o sluga a nu stiu ce terorist, inseamna ca asa a crezut el ca face ordine. Sa ne fereasca Dumnezeu de fanatici. Asa cred eu.

  Inapoi la articolul IMAGINI SOCANTE: Cifrele atacurilor teroriste din Norvegia [UPDATE]

Setari Cookie-uri