Comentarii pe articolul IMAGINI SOCANTE: Cifrele atacurilor teroriste din Norvegia [UPDATE]


OSLO

la 23 Iulie 2011, ora 09:08
Am primit cateva randuri. aseara la orele 22.00 de la o prietena care locuieste in Oslo..
"Pana acum s-au inregistrat 7 morti, dar se pare ca mai sunt sub daramaturi. Inca nu ne vine sa credem ca centrul Oslo-ului arata precum Beirut....La ora asta s-a cam strans totul dar nu se stie de cladirile avariate daca mai prezinta securitate.
La putin timp dupa bomba, s-a anuntat impuscaturi pe o insula la sud de Oslo unde se afla o tabara de vara a tineretului Partidului muncitoresc, ceva in genul fostilor utecisti. Acolo stim doar ca mai multi au fost impuscati, dar date se dau doar parintilor, care iti dai seama ca sunt innebuniti si sunt toti in drum spre insula sa-si ia copiii. Politia nu da prea multe informatii, dar copiii tin legatura cu parintii prin telefon si povestesc ca stau ascunsi in padure. O parte au innotat spre tarm, dar e frig si apa fiordului e rece. E o situatie de necrezut pentru linistita Norvegie.
Ultima stire a fost ca cel de pe Utøya (insula) a fost prins, chiar acum ma uit la televizor. Nu vad nici un copil, doar parinti. Copiii cred ca au fost luati deja de epicoptere si transportati la spital la Oslo.


Vad ca aveti si voi stiri, dar nu prea sunt exacte. N-au fost 2 bombe, doar una. S-a auntat la un moment dat ca s-ar putea sa mai fie inca una, dar a fost doar un zvon."

  Inapoi la articolul IMAGINI SOCANTE: Cifrele atacurilor teroriste din Norvegia [UPDATE]

Setari Cookie-uri