Comentarii pe articolul Primele declaratii ale criminalului din Norvegia: Atacurile au fost necesare


Fundamentalism

Abil Sunnay la 24 Iulie 2011, ora 13:42
Acum ii vom percepe pe toti crestinii ca teroristi?
Al la 25 Iulie 2011, ora 11:27
E mai lucid decat Hitler. Numai ca mai putin periculos. Se mai nasc din cand in cand oameni din astia, e inevitabil sa se intample si crime. Numarul mortilor depinde de capacitatea organizatorica si sangele rece al autorului. Si asta era bun, un talent tipic de servicii secrete, irosit pe aiureli. E ilustrarea cresterii xenofobiei occidentale. Se simt amenintati de emigranti ca noi de tigani. Era liberalimului si optimismului integrationist nu mai are multi ani de trait.
la 25 Iulie 2011, ora 12:10
Dupa "logica" ta, sigur. Iar dupa logica mea, pe toti cei ca tine ii vom percepe ca IDIOTI !

@ Wall-Street: Sper sa nu eliminati raspunsul meu si sa-mi percepeti si mie dreptul la opinie (si la REPLICA), asa cum i-ati perceput si lui "nea Abil" dreptul la opinie si "dreptul" de a insulta crestinii numindu-i "teroristi". Sunt crestin si am fost insultat. Sunt o persoana civilizata, sunt un om tolerant si incerc sa fac numai bine, in toate modurile posibile si in fiecare clipa a vietii mele. Dar, evident, nu sunt idiot. Sorry, nu servesc "political correctness", care deturneaza in mod iresponsabil sensul conceptului LIBERTATE de la definitiile lui consacrate de filosofie si stiintele politice la "sensul" ideii ca esti liber sa-ti versi toate umorile, frustrarile, aberatiile si patologia in public, in numele dreptului la opinie. In mintea mea crestineasca, libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea Celuilalt. Acest principiu suna frumos si, asa cum spuneam, incerc sa-l aplic in toate modurile posibile, de dimineata pana seara. Dar cand intalnesc o persoana (of, practica ne omoara !) pentru care reciproca nu e valabila si "libertatea" lui intra cu bocancii peste libertatea mea, sorry, reactionez; cum ma taie capul; si dorm linistit - capul meu "ma taie" cum trebuie, fiti siguri ! Stiti, eu sunt mai de-al lui Bush, nu de-al lui Obama... It's my standpoint.
Iuliana Andrei la 25 Iulie 2011, ora 13:55
Nici gand; consider ca nu are nicio legatura terorismul cu crestinismul, islamismul sau alte religii. Actioneaza in felul acesta doar dezechilibratii mintali.
Eugen la 25 Iulie 2011, ora 16:02
@ Wall-Street: OK, dragilor, fara manusi: M-am lamurit, nu v-a placut raspunsul pe care i l-am dat lui "nea Abil", nu va plac decat comment-urile care suna ca Eine kleine Nachtmusik, nu cumva sa fie deranjati corrrectii politici care vad ca va guverneaza si vor sa va/ne castreze. N-aveti sange in instalatia creierului si a inimii. Dormiti linistiti, prostia asta corrrecta vegheaza... Cand o sa va treziti, cred ca in Europa si in toata lumea civilizata AZI (!!!) in loc de "buna dimineata" o sa ne cam spunem "noapte buna"... Si va repet: It's my standpoint; si nu sunt de-al lui Obama, ci mai de-al lui Bush si Condoleeza - hei, v-ati speriat ?!, hai, ca nu va musc, ce naiba ! :)) Sper ca v-ati dat seama din reply-ul meu pe care l-ati eliminat ca nu am cum sa gandesc si sa ma port ca un criminal dezaxat, fie el norvegian, pakistanez, neamt, rus, chinez, ugandez, martzian sau ce mama dracului o mai fi el. Asa cum v-am spus, sunt un crestin civilizat si tolerant. Si cult. Si, desigur, nu sunt idiot - sper sa nu va deranjeze prea tare - si consider ca in spatiul public prostia periculoasa trebuie sa primeasca replica de la oamenii inteligenti.

A propos, am gasit la voi destule comment-uri OK. E vorba de FOND, nu de forma (vai, nu cumva sa jignim pe cineva, n-ar fi corrrect...), banuiesc ca stiti ce-i ala fond de idei. Mi-a placut mai ales ioan_platon, postat la 25 Iulie 2011, ora 07:55, la http://www.9am.ro/comentarii/articol/192273/vinovati-sintem-noi-criminalul-e-creat-de-noi.html - dar voi..., bine ca-l promovati pe unu' ca "nea Abil", care are voie la "opinie" iar daca primeste o replica sariti repede sa-i "reperati onoarea" si dreptul la a insulta in numele prostiei... Halal voua, dragi confrati !
Eugen la 25 Iulie 2011, ora 16:08
@ Wall-Street: Mii de scuze, "copii" !! Cand am inceput sa scriu al doilea comment, acum vreo zece minute, nu aparuse comment-ul meu, care acum vad ca "straluceste" in toata splendoarea. Sorry, imi cer scuze inca o data ca m-am "repezit" in voi ! Hai, ca dau o bere :)) daca va amuza treaba asta (chiar o dau, :), zau, aveti mailul meu, dati un semn !).

Inca o data va cer scuze si va doresc cele bune !

  Inapoi la articolul Primele declaratii ale criminalului din Norvegia: Atacurile au fost necesare

Setari Cookie-uri