Comentarii pe articolul Un loc de vacanta. Un manager: Normandia, cu Ariana Badin, UPC


Dar numai managerii merg in vacante? :)

Magiar Eleonora la 25 Iulie 2011, ora 09:35
Am si eu o intrebare pentru redactorii de la acest site (desi banuiesc ca acest comenatariu al meu nu o sa fie pubilcat):

Numai managerii merg in vacanta? Ce inseamna acest titlu de rubrica : Un loc de vacanta un manager?? Prima data cand l-am vazut in newsletter ul pe care il primesc, am crezut ca este doar un titlul de articol, ceva temporar. Insa imi dau seama acum ca este un titlul de rubrica :))

Cum vine asta stimabililor? restul lumii nu merge in vacanta doar managerii? restul muritorilor de rand nu au povesti interesante din vacantele lor, locurile vazute? (va asigur ca nu toti sunt familisti care merg in Turcia si Bulgaria la all inclussive...)

Si daca totusi vreti sa prezentati in continuare numai povesti de la manageri, permiteti-mi sa va dau un sfat prietenesc: schimbati macar titul rubricii, sa nu creada restul cititorilor ca sunteti niste snobi sclifositi. :)

  Inapoi la articolul Un loc de vacanta. Un manager: Normandia, cu Ariana Badin, UPC

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile