Comentarii pe articolul Nistoran despre Evolio Neura: Cei ce spun ca tableta "e varza" cu Android 2.2 nu stiu despre ce vorbesc!


Interesant

Dan Popa la 25 Iulie 2011, ora 15:10
Mai mult decat interesant, totusi am convingerea ca nu va fi un iPad killer si nici macar un Samsung Galaxy pad killer: pretul nu este un factor decisiv cand vine vorba de gadget-uri, alti factori de ordin psihologic - mai degraba - pot fi influenta vanzarile unui astfel de produs.
iPad va domina cel putin inca un an piata, dar in mod sigur aceasta tableta - Neura - isi va gasi un loc pe piata sau isi va face unul.
Sper sa se dea mai multa atentie la partea de marketing, in special la prezentarile live tinute intr-un cadru oficial; pentru cei care au dubii asupra afirmatiei mele aruncati un ochi peste lansarea unui produs Apple, Microsoft, Oracle; aceste evenimente sunt tratate intr-un mod destul de complex creindu-se adevarate fenomene in jurul lor. Intelegand ca resursele celor de la Televoice sunt reduse comparativ cu cei mentionati mai sus, cred ca cu cu putina imaginatie si o echipa bine pusa la punct se pot crea virale ce pot ajuta la campania de lansare si promovare a producului.
Le urez bafta si le tin pumnii celor de la Televoice.

  Inapoi la articolul Nistoran despre Evolio Neura: Cei ce spun ca tableta "e varza" cu Android 2.2 nu stiu despre ce vorbesc!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile