Comentarii pe articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!


concurs

Bleotu Macrina Macrina la 26 Iulie 2011, ora 20:13
Lighthouse Golf Resort&SPA – Bulgaria
Lighthouse SPA & Golf Resort aduce o diversificare a atracțiilor turistice la Marea Neagră, oferind turiștilor posibilitatea de a se relaxa în cel mai mare SPA din această regiune, de a practica golf și sporturi pe apă, precum scuba diving, jet ski sau plimbări cu ambarcațiuni. În acest sens, Lighthouse le-a rezervat oaspeților peste 1200 de hectare, cu servicii de divertisment la cele mai înalte standarde.
ntregul complex este structurat pe mai multe zone, cuprinzând apartamentele și vilele private, zona apart-hotelurilor și a vilelor ce sunt puse la dispoziția clienților, precum și cel mai mare SPA-hotel din Sud-Estul Europei. Facilitățile sunt completate de plajă, pădure private și teren de golf cu 18 cupe.

Oaspeții complexului pot alege să își petreacă vacanța fie în hotelul de cinci stele, care dispune de 180 camere duble, 56 de apartamente cu un dormitor și 26 de apartamente cu câte două dormitoare, fie în vilele și apartamentele din interiorul complexului.

SPA-hotelul inaugurat în această lună are la bază o investiție de peste 20 milioane euro. Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mării Negre, din incinta hotelului Lighthouse, a necesitat o investiție de peste 1,5 milioane euro, în timp ce terenul de golf, al cărui design a fost realizat de faimosul jucător Ian Woosnam, a costat 8 milioane euro

  Inapoi la articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile