Comentarii pe articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!


concurs

Bleotu Macrina Macrina la 26 Iulie 2011, ora 20:13
Lighthouse Golf Resort&SPA Bulgaria
Lighthouse SPA & Golf Resort aduce o diversificare a atraciilor turistice la Marea Neagr, oferind turitilor posibilitatea de a se relaxa n cel mai mare SPA din aceast regiune, de a practica golf i sporturi pe ap, precum scuba diving, jet ski sau plimbri cu ambarcaiuni. n acest sens, Lighthouse le-a rezervat oaspeilor peste 1200 de hectare, cu servicii de divertisment la cele mai nalte standarde.
ntregul complex este structurat pe mai multe zone, cuprinznd apartamentele i vilele private, zona apart-hotelurilor i a vilelor ce sunt puse la dispoziia clienilor, precum i cel mai mare SPA-hotel din Sud-Estul Europei. Facilitile sunt completate de plaj, pdure private i teren de golf cu 18 cupe.

Oaspeii complexului pot alege s i petreac vacana fie n hotelul de cinci stele, care dispune de 180 camere duble, 56 de apartamente cu un dormitor i 26 de apartamente cu cte dou dormitoare, fie n vilele i apartamentele din interiorul complexului.

SPA-hotelul inaugurat n aceast lun are la baz o investiie de peste 20 milioane euro. Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mrii Negre, din incinta hotelului Lighthouse, a necesitat o investiie de peste 1,5 milioane euro, n timp ce terenul de golf, al crui design a fost realizat de faimosul juctor Ian Woosnam, a costat 8 milioane euro

  Inapoi la articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!

Setari Cookie-uri