Comentarii pe articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!


Re: Concurs "Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!"

Lupascu Daniela la 27 Iulie 2011, ora 18:07
Intrebare concurs: "Unde se afla unul dintre cele mai complexe terenuri de golf din Sud Estul Europei?"
Raspuns concurs: C. Lighthouse Golf Resort&SPA – Bulgaria.
Este cel mai mare SPA-hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei și include 3.000 mp destinați exclusiv terapiilor premium. SPA- hotelul, a cărui construcție a costat 20 de milioane de E, face parte dintr-un proiect demarat în anul 2005, în care s-au investit până în prezent 65 milioane de E. Întregul complex este structurat pe mai multe zone, cuprinzând apartamente și vile private, apart-hoteluri și vile ce sunt puse la dispoziția clienților, precum SPA-hotelul, facilități completate de plajă, pădure și de un teren de golf cu 18 cupe .
Hotelul dispune de 180 camere duble, 56 de apartamente cu un dormitor și 26 de apartamente cu câte două dormitoare, iar clienții pot opta între sistemul full board, sau sistemul half board.„SPA-hotelul inaugurat în această lună are la bază o investiție de peste 20 milioane euro. Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mării Negre, din incinta hotelului Lighthouse, a necesitat o investiție de peste 1,5 milioane euro, în timp ce terenul de golf, al cărui design a fost realizat de faimosul jucător Ian Woosnam, a costat 8 milioane euro”, adăugă George Tchouklev.
www.lighthousegolfresort.com

  Inapoi la articolul Lighthouse Golf&Spa Resort te invita la concurs!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile