Comentarii pe articolul Cei mai "workaholici" europeni. Vezi cat de harnici sunt romanii


Fumatul!!!!!

la 28 Iulie 2011, ora 13:35
Asa, deci acum toti striga in gura mare, da!!!!, Ura!!!! noi muncim cel mai mult, dar primim cel mai putin.... Fratilor, dar ia uitativa voi la oamenii care muncesc, cate ore din ziua de lucru foloseste el pentru a fuma, sau cate ore foloseste pentru cafea????? sau cat timp foloseste pentru taclale cu colegele sau colegii???? Sau aia de la stat, toata ziua fumeaza si beau cafea, vorbesc si se plimba prin birouri, ca cand ajungi la ghiseu si ai nevoie de ei, nu sunt, se plimba. SI normal cand calculezi iti ies 42 ore, pentru ca multi fac si ore suplimentare.
Ca sa-mi sustin parerea va dau un exemplu.
Un prieten strain lucreaza la o firma aici in ro. Si intr-o luna a lucrat foarte multe ore suplimentare, in jur 50 de ore. Un coleg de-al lui, dar roman, a lucrat si el ore suplimentare, la fel in jur de 50 de ore in aceeasi luna. Cand au comparat activitatea lor, strainul realizase in 50 ore suplimentare peste 1500 de actiuni ( asa se calculeaza la ei volumul de munca ), pe cand romanul nostru nici 600 nu avea!!! Deci in aceeasi perioada de timp strainul a facut treaba dublu decat romanul!!!!. Suntem platiti prost din cauza muncii pe care o prestam!
Preda George Dan la 10 August 2011, ora 19:02
1. Cata experienta avea in spate prietenul tau strain? Era aceeasi? Nu, dar ce te intereseaza pe tine.... De-ai suntem tratati asa, ca suntem si prosti, nu stim sa masuram corect.
2. Ce salariu avea respectivul? Doar de 2 ori mai mare? Nu, in niciun caz, ti-o jur!
Ar fi bine sa latri, ca de vorbit o faci extrem de prost, scuza-ma!

  Inapoi la articolul Cei mai "workaholici" europeni. Vezi cat de harnici sunt romanii

Setari Cookie-uri