Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


Mii de clienti renunta la Orange si Vodafone

Xantes la 28 Iulie 2011, ora 15:37
Unul din motivele pentru care are loc aceasta "degradare/declin" pentru ambii mari jucatori pe piata de telefonie mobila si Internet mobil este mai mult decat evidenta, datorita intrarii si mentienerii in aceasta pita dura, a celui mai "tanar "competitor" - Cosmote - care nu numai ca a venit puternic din urma, dar a reusit sa faca faca fata, cu succes acerbei competitii, intarindu-si chiar, zi de zi, pozitia de concurent puternic. In acelasi timp si in aceeasi idee si pentru ca Cosmote nu complotat tacit cu nimeni din piata GSM, pentru mentinerea anumitor preturi la convorbiri si Internet mobil, asa cum au facut-o Vodafone si Orange... nici n-ar fi avut cu cine si nici cum, caci altfel, ar fi fost o contra-masura impotriva propriilor interese de impunere pe piata de GSM si Internet mobil!

Dupa care, tocmai comploturi comerciale, tacite ale Vodafone si Orange de atatia ani de cand ambii se afla in Romania, calitatea TUTUROR serviciilor al amandorura i-au adus in aceasta situatie de declin, care declin, din aceleasi motive, nu se va opri aici. Este o situatie pe care Cosmote o stie foarte bine si pe care o speculeaza cat se poate mai bine, Cosmote crescandu-si, incet si sigur numarul clientilor, imbunatatindu-si serviciile si ofertele, pe zi ce trece.
Este un altfel de jungla, din care scapa cel mai abil!
Sorin Ciurca la 28 Iulie 2011, ora 16:32
Eu am abonament pe firma la Vodafone din 2005. Se vorbesc lunar de pe toate cartele (5), in grup retea si nationale undeva 1500-2500 de minute.

Vodafone vrea penrtru treaba asta 80 - 120 euro / luna (in functie de cat depasim peste min. inluse) in timp ce Cosmote mi-a facut o simulare pe consumul actual si m-a incadrat intr-un abonament standard de 42 euro pana la 60 euro cu tot cu eventualele depasiri.

Concluzia mea:
-50 % ch. cu abonamentul => la finele perioadei contractuale schimb furnizorul de telefonie mobila.

Aici e unul dintre raspunsurile cheie. Cosmote ori stie sa isi optimizeze ch. la maxim si sa fie mai ieftin ori e mai putin hapsan (practica adaos mai mic) sau poate amandoua.
Cosmote la 28 Iulie 2011, ora 17:56
e simplu... Cosmote merge pe pierdere, rau de tot... si se pare ca inca nu-i deranjeaza
Cega Vasile la 28 Iulie 2011, ora 18:50
Sunt abonat de mai multi ani la Orange . Am facut asigurare la Astra prin Orange pentru trei locuinte in valoare de 60 de euro. Am fost somat ca pana la ora 19 ale acelei zile sa achit 250 lei la operatorul Orange altfel mi se suspenda abonamentul . Am rugat telefonic sa ma amane pana a doua zi ca nu am posibilitatea sa platesc pana la ora specificata . Nu au vrut si mi-au suspendat telefonul . Nu am platit pana a venit factura luna urmatoare ca sa vad daca imi factureaza contravaloarea abonamentului , din care nu am consumat nici un minut deoarece sa intamplat in ziua in care se reinoieste abonamentul. Factura a venit in valoare normala ca si cum nar fi fost suspendata plus cei 60 de euro pe asigurari . Am platit si am fost reconectat . Ma gandesc foarte serios sa trec la alt operator de telefonie .
Sorin la 28 Iulie 2011, ora 19:35
Am avut cinci abonamente la Vodafone pe firma. Am fost clientul lor inca de la inceputurile telefoniei mobile in Romania. Marketing defectuos: fac totul pentru a castiga clienti noi si nimic pentru fidelizarea celor vechi. De doi ani am trecut la Cosmote. Rezultatul: facturi cu 30% mai mici.
Merisoiu Bogdan la 28 Iulie 2011, ora 20:13
Asta patiti pentru ca nu stiti sa-i amenintati. Mie de fiecare data cand imi expira un contract, sunam la ei si ii amenintam ca vreau sa termin colaborarea cu ei pentru ca am primit o oferta mai buna de le concurenta. Sa vezi imediat cum imi dadeau la alegere ori minute in plus, ori reducere la abonament.
la 29 Iulie 2011, ora 13:50
Eu am avut o alta surpriza: fiul meu a participat la un concurs organizat de VODAFONE, care avea ca miza 4 bilete la concertul Bon Jovi de la Bucuresti. Fiul meu a trimis filmuletul facut de el si a primit telefon de la firma - casa de productie - cu care a colaborat Vodafone pentru a evalua filmuletele din punct de vedere artistic ca este pe locul I si ca urmeaza sa fie contactat de Vodafone, serviciul PR. Dupa 2 zile, vazand ca nu-l suna nimeni, fiul meu a inceput sa faca valuri la Vodafone pana a reusit sa dea de o persoana de la Vodafone care i-a comunicat ca-i pare rau, dar lista castigatorilor a fost modificata, pentru ca nu s-a raspuns la telefon in timp util. Problema era ca EL NU AVEA NICI UN APEL PIERDUT DE LA VODAFONE IN ULTIMELE 3 ZILE! Adica l-au furat pe fata, ca sa-si traga niste salariati ai lor bilete gratis in contul lui! Fiul meu a fost foarte dezamagit, pentru ca se bucurase ca o sa mearga la concert cu pietena lui si cu noi, parintii lui! Comentariile sunt de prisos! SE CHEAMA FURT LA DRUMUL MARE! Astia trebuie taxati! Eu am abonament la ei pentru 2 ani, dar am jurat ca in momentul in care expira abonamentul, ma deconectez si ma mut la Cosmote! Hotilor nu merita sa le dai bani! Trebuiesc taxati prin orice mijloace!
la 30 Iulie 2011, ora 14:27
Sunt foarte nemultumit de vodafone. Au diverse promotii ce sau dovedit in final a fi pure escrocherii. am fost obligat sa le platesc 1euro pe zi timp de o luna pentru un concurs la care nu am participat.. Pana la urma au pierdut si ei. nu mai folosesc telefonul decat pentru urgente, in felul acesta factura a scazut la nivelul abonamentului. Voi renunta la ei imediat dupa incheerea contractului.

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Setari Cookie-uri