Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


Japca

Furtuna Bogdan la 28 Iulie 2011, ora 16:02
Japca pe fata. Camatarie pe fata, cand te suna in ziua datei scadentei sa te intrebe de ce n-ai platit. Pai sa ramana ei acolo cu serviciile lor. Aici vorbeam de Vodafone.
la 28 Iulie 2011, ora 16:43
NISTE HOTI ,am abonament vodafon ,am fostin spania si am rasfoit de doua ori internetul( am citit prosportul) si m-au incarcat cu 50 euro. Anul trecut am fost in austria si la fel ,50 euro ! HOTIE PE FATA.
la 28 Iulie 2011, ora 16:50
am avut pre-pay orange si aveam optiunea de 5 euro care trebuia reactualizata in fiecare luna .Am intarziat intr-o luna de sambata pana luni si nu s-a mai putut activa optiunea .Am fost la un orange si individa de acolo m-a pacalit ca nu se maio poate,dar ar fi o solutie:sa-mi fac un fel de preabonament pt 3 luni si apoi o sa se poata ,dar ulterior ca sa renunt la acest abonament trebuia sa dau telefoane la orange si sa ma milogesc de ei ,dar nu au vrut in ruptul capului ,veneau cu tot felul de abonamente numai sa nu renunt.In urma acestei adevarate HARTUIRI ORANGE am cedat si am ramas pe abonament .Povestea cu hartuirea e mult mai lunga , am simplificat-o !

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Setari Cookie-uri