Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


telefonia mobila

Boamfa Ion la 28 Iulie 2011, ora 16:10
desi telefonia mobila este practic o necesitate in ziua de azi mai ales prin ultimele aparitii care ofera o gama foarte larga de variante si optiuni se pare ca operatorii telefonici ne trateaza oinca ca pe niste subevoluati care inca nu s-au trezit la realitate si incearca pe toate partile sa ne pacaleasca si sa ne convinga(sau oblige) sa acceptam tarife din ce in ce mai scumpe in momentul in care apelezi la un serviciu. si cea mai mare escrocherie e cea cu cumpararea noilor telefoane pe baza punctelor acumulate. cu alte cuvinte ai bani de un nou telefon dar ei te forteaza sa continuui cu abonamentul la ei pe un termen de circa 2 ani si asta de regula in conditiile majorarii tarifelor(cunosc un caz-pensionar-la care pentru un nou telefon tariful a crescut de la 4 la 12 euro lunar) si asta in conditiile in care esti obligat sa ramai la acelasi operator.
nu carecumva ne jefuiti pe toate partile domnilor sefi ai companiilor de telefonie mobila? cat ar avea de platit un client in aceste conditii pentru un telefon care sa zicem costa 100 euro? pai 8 euro in plus lunar inseamna circa 100 euro anual. si in rest? cu bani pe care chipurile clientul ii are din bonusuri? chiar atat de handicapati mental ne cred? asta e adevarul pentru care clientii vor fugii sau vor cauta alte forme de comunicare. ca sa nu mai vorbim de faptul ca in momentul in care BNR afiseaza cursuri de 4,2-43, lei/euro iar bancile comerciale vand acelasi euro cu 4,3-4,4 lei operatorii de telefonie mobila plecaca de la un curs de 5,5-5,7 lei/euro de cand faceti dumneavoastra legea in tara asta domnilor?
V la 28 Iulie 2011, ora 16:25
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic pentru ultima parte a comentariului....dar ai cam exagerat putin cu valorile pe care le practiva operatorii de telefonie mobila la cursul EURO. Acesta nu depaseste niciodata valoarea BNR+2%.

Multumesc!

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Setari Cookie-uri