Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


hoti pe fata si nimeni nu face nimic fiindca aduc venituri la stat

Macovei Irina la 28 Iulie 2011, ora 16:20
acum doua zile mi-am cumparat un telefon de la ei si cand am ajuns acasa era defect, facea apeluri fara sa apas nimic si fara sa-l ating..... a doua zi m-am dus la magazin sa-mi iau banii inapoi....m-au refuzat.......acum astept solutii de la ANPC SI M-AM HOTARAT SA NU MAI PLATESC CELE DOUA ABONAMENTE PE CARE LE AM LA EI. E MAI AVANTAJOS CU CARTELA .LE DORESC SA DEA FALIMENT.
Macovei Irina la 28 Iulie 2011, ora 16:36
E vorba de Vodafone.
la 28 Iulie 2011, ora 17:00
am cumparat de la germanos un mobil ALLEW ,romanesc cu 2 sim-uri f subtire ,aratos ,dar folosindu-l noaptea am vazut ca unele taste nu se lumineaza , difuzorul se auzea slab , afara pe strada printre masini nu se mai auzea nimic , si tot afara la lumina nu puteai vedea nimic scris pe ecran ! m-am dus cu el sa-l schimbe dar au zis sa renunt la el 10 zile ,ca- trimit la bucuresti fara sa-mi dea altul inapoi !
la 28 Iulie 2011, ora 17:03
marea reclama COSMOTE : daca te duci cu 3 mobile vechi primesti o reducere de 100 lei , VRAJEALA .M-am dus si au inceput , pai ca asta e prea vechi , asta nu corespunde , asta nu merge ,tot felul de PROSTII ANTIRECLAMA !
Dobrescu Alexandru la 29 Iulie 2011, ora 07:10
pt cei cu probleme cu telefoanele de mai sus - URGENT la Protectia Consumatorului. In noua lege puteti returna orice produs cumparat in 30 zile indiferent de motiv.
Georgescu Adrian-Ninel la 7 August 2011, ora 22:00
Nu acceptati contracte reinnoite prin telefon, pentru ca "uita" sa va dea anumite detalii. Negociati orice, altfel portati-va, nu mai ganditi cu inima!

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile