Comentarii pe articolul Ai probleme cu creditul in franci elvetieni?


Defapt exista o singura solutie oameni buni!

Popa Calin Mihai la 28 Iulie 2011, ora 23:36
Nu o sa gasim solutii nici la Wall Street care din pacate mi se pare total pe dinafara cu acest articol, eu le-am cautat vreo 2 ani prin ziare si mi-am dat seama ca nu exista… si ca nici guvernului si nici Bancii Nationale nu le pasa de noi.
Tot solutia de a intreprinde ceva este singura. Noi avem un credit mai vechi pe care l-am refinantat in 2008 in franci si aveam o mica afacere pe vremea aceea, dar n-o bagam prea tare in seama.
De cand ma arde creditul m-am pus pe treaba si am reusit ca dupamasa sa-mi suplimentez veniturile in decursul unui an cu vreo 900 – 1000 de euro pe luna, cam 4000 de lei in medie lunar. Proiectul e francizat poti sa-l pornesti profesionist cu 400 -500 de euro. Eu cu sotia mea am investit vreo 700 din care cea mai mare parte in pregatire. Lucram in Cluj dar vrem sa ne extindem si in Oradea, mai incolo, pe viitor.
Daca vreti informatii si sunteti din Cluj scrieti-mi pe thebest.shop@yahoo.com poate va ajuta. In rest succes tuturor si la munca!

  Inapoi la articolul Ai probleme cu creditul in franci elvetieni?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile