Comentarii pe articolul Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri


Daianu si Cosea

la 2 August 2011, ora 21:59
Am aceeasi parere ,dar d-l Prezident putea sa faca aceste referiri chiar cand acestia se aflau in posturile respective , acum este plus tard cum ar spune francezul.
Raman la parearea ca mister President este din ce in ce mai aproape de ceea ce trebuia sa fie , e bine si asa si, uite cum primeste primele felicitari .apres une longue periode obscure.
Vastel Pascal la 3 August 2011, ora 00:08
D'accord avec vous.
Basescu e cel mai bun Presedinte pe care romanii l-au avut dupa 20 de la Revolutie.
Acum romanii s-au invatat cu debandada, asta e problema, si nu vad cand e bine, si cand e rau.
Si, ce e rau, ei nu vad mai departe de curtea lor, ma refer nu privesc peste hotare, si sunt foarte dezbinati in interior.
Dar Basescu va ramane in istorie e ca cel mai bun Presedinte.
Poate urmatorul va fi la fel de bun, probabil ca romanii vor alege ce e bine!
Dimofte Catalin la 3 August 2011, ora 00:27
Mda. Probabil ca daca Daianu si Cosea ziceau ca Basescu n-a fost bun de nimic ca si capitan de vapor ar fi fost cu totul altceva, nu?
Asa e, economistii, niste nulitati, Plesu un panglicar etc... si-n general, mai toti intelectualii astia (apropos, WS, fara suparare -- si economistii sunt tot intelectuali) sunt niste... niste... niste...
Tot mai buni niste fierari ministri de finante, avocati la turism, eventual niste chelneri si niste tinichigii prin alte scaune ministeriale. Ca doar asa a inceput comunismul, si-ati vazut ce bine a mers o vreme cu ministri cu facultati muncitoresti sau fara...
Frantuzitului de deasupra -- dl. Presedinte nu putea sa-i critice pe cei doi cand erau ministri, ca erau colegi (cu Daianu, cel putin). Acu' e alta mancare de peste.
Dragan Constantin la 3 August 2011, ora 08:12
Stiintele economice sunt grele,sunt aride,sunt dificile.Oare medicamentele miraculoase nu se fabrica din otrava serpilor veninosi ?.Nu va bagati unde nu va pricepeti ca va musca! Mai bine recititi si retineti spusele marelui profesor Murray Rothbard: "Nu este grav s nu tii nimic despre economie,si indeosebi despre specializarile contabilitate sau finante care fac jocurile afacerilor, cci este un ansamblu de stiinte exacte si individualizate pe care majoritatea oamenilor le consider anoste si,oricum le pricep mai greu,ba unii chiar nu vor sa le accepte sau nu pot sa le priceapa. Dar,in acest caz este total iresponsabil s ai preri despre ele i s le exprimi tare i zgomotos, meninndu-te n continuare n aceast stare de ignoranta absurda.
03.08.2011
Jan Sehob la 3 August 2011, ora 09:52

Nu zice Hop pana nu ai sarit santul .Asa face mereu .Dupa ce se foloseste de oameni le da cu sutul in fund (atentie la consilierii pe care i-a avut :Plesu...si pe care, dupa ce ainvatat ,i-a indepartat).Acum ca a invatat ceva economie de la FMI si I din experientele dureroase pedeliste ,se da rotund .Eu recunosc ca nu stiam sa beau whisky......Sper sa ne lase ..!!! Avem nevoie de oameni adevarati si ca presedinte si ca ministri - de adevarate valori .
Horatiu la 3 August 2011, ora 09:57
"...mister President este din ce in ce mai aproape de ceea ce trebuia sa fie"...ce anume, capatul funiei, sau limita penibilului ? Asa ceva nu exista pt. "mister prezident", atunci cand il ataca pe cel care a evitat cu eleganta si fara "tam-tam" intrarea Romaniei in incapacitate de plata. Dar ce sa-i raspunzi unui...; probabil dl. Daianu nici nu o va face. C.V.-ul domniei sale e mai lung decat tot ce a citit "mister prezident" vreodata.
la 3 August 2011, ora 11:11
Ar fi bine sa-si aprecieze si perioada cand a fost ministru al transporturilor si am ramas fara flota..ar fi foarte interesant sa aflam unde au disparut cele 200 nave..romanesti..
la 3 August 2011, ora 13:49
Pentru presedinte, cel care-l critica sau critica guvernul pe care tot domnia sa il conduce, nu este bun sau chiar este neperformant. Din pacate acest sistem de gandire pentru un presedinte si pentru tara pe care o conduce.
Sandulescu Marian Gabriel la 4 August 2011, ora 15:33
''basescu presedinte, boc premier'',cea mai tare gluma pe care am auzit-o!!!!

  Inapoi la articolul Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri

Setari Cookie-uri