Comentarii pe articolul Sindicatele actioneaza in instanta Transgaz


Diamantul afumat :-(

Corneliu la 3 August 2011, ora 18:48
Corectia de peste 5% suferita miercuri de actiunile TGN pe Bursa, uriasa avand in vedere volatilitatea uzuala redusa a acestora, se constituie intr-un semnal de alarma: DESTUL cu bascalia !!!
Se pare ca solicitarea sindicalistilor de a primi vreo 3 salarii drept participare la profit a fost picatura care a umplut paharul! Un teatru al absurdului a erodat sistematic credibilitatea firmei, capitalizarea acesteia reducandu-se in 2011 cu 25% (aproape 200 milioane de euro) !
In distributie (printre altii):
- Conducerea TGN, bugetand ptr 2011 cresteri ale cheltuielilor salariale cu 28% si un profit la o treime fata de anul trecut!
- Ministerul Economiei, calcand cu seninatate legea si anuntand in primavara anularea dividendelor - reaprobate ulterior!
- ANRE, evitand sa clarifice problema tarifelor de transport, tacand complice de mai bine de o luna!
- AGEA, aproband cu indiferenta in luna iulie un buget recunoscut in mod public inca din iunie de catre conducerea TGN ca fiind depasit de realitate!
. . .
Sau poate totul nu e decat pregatirea Ofertei Publice din toamna! Daca teatrul mai continua, iar la oferta se vor aplica recomandarile ptr un discount de 30-40% (!) avem toate sansele (poate noi, desi mai degraba vor fi cei de la Gazprom) sa cumparam Transgaz la 120-140 lei actiunea. Multumiri anticipate Statului Roman si bravilor sai reprezentanti!

  Inapoi la articolul Sindicatele actioneaza in instanta Transgaz

Setari Cookie-uri