Comentarii pe articolul Sindicatele actioneaza in instanta Transgaz


Diamantul afumat :-(

Corneliu la 3 August 2011, ora 18:48
Corectia de peste 5% suferita miercuri de actiunile TGN pe Bursa, uriasa avand in vedere volatilitatea uzuala redusa a acestora, se constituie intr-un semnal de alarma: DESTUL cu bascalia !!!
Se pare ca solicitarea sindicalistilor de a primi vreo 3 salarii drept participare la profit a fost picatura care a umplut paharul! Un teatru al absurdului a erodat sistematic credibilitatea firmei, capitalizarea acesteia reducandu-se in 2011 cu 25% (aproape 200 milioane de euro) !
In distributie (printre altii):
- Conducerea TGN, bugetand ptr 2011 cresteri ale cheltuielilor salariale cu 28% si un profit la o treime fata de anul trecut!
- Ministerul Economiei, calcand cu seninatate legea si anuntand in primavara anularea dividendelor - reaprobate ulterior!
- ANRE, evitand sa clarifice problema tarifelor de transport, tacand complice de mai bine de o luna!
- AGEA, aproband cu indiferenta in luna iulie un buget recunoscut in mod public inca din iunie de catre conducerea TGN ca fiind depasit de realitate!
. . .
Sau poate totul nu e decat pregatirea Ofertei Publice din toamna! Daca teatrul mai continua, iar la oferta se vor aplica recomandarile ptr un discount de 30-40% (!) avem toate sansele (poate noi, desi mai degraba vor fi cei de la Gazprom) sa cumparam Transgaz la 120-140 lei actiunea. Multumiri anticipate Statului Roman si bravilor sai reprezentanti!

  Inapoi la articolul Sindicatele actioneaza in instanta Transgaz

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile