Comentarii pe articolul Esti tanar si vrei sa muncesti in UE? Vezi ce tari trebuie sa ocolesti


Fara pile??

la 4 August 2011, ora 14:22
"Angajatorii nu vor sa mai investeasca in oameni, in sensul ca tinerii pana ajung sa produca dureaza foarte mult, asa ca prefera sa ia un om deja format" fraza ce nu se potriveste cu angajatorii de stat. Asta poate numai la privat si nu orice privat, de-ala care sa nu faca contracte cu statul. Asta e tara pedelistilor sa fim bine intelesi.
Dac la 4 August 2011, ora 19:05
pt ..
mia placut cometariul de mai sus pana am dat de"Asta e tara pedelistilor sa fim bine intelesi." Daca Romania ar fi tara PDL macar jumatate din tara ar trai bine . Din pacate este TARA POLITICIENILOR . Dar tu fiind platit sau doar sustinator infocat al opozitiei iti vine greu sa recunosti ca TOZI POLITICIENII ISI BAT JOC DE ROMANIA. Atata timp cat exista partizani ai unui partid care monopolizeza toata " DREPTATE; JUSTIZIA SI BUNASTAREA TARII " intr-un cuvant partitul cel mai bun e ala in care sunt eu tara asta se va dezvolta cu pasi mici sau mijlocii.
In caz ca nu esti platit insemna ca mai tre sa pui mana pe carte si sa fii convis ca nimeni nu are monopolul dreptatii.

O zi buna

  Inapoi la articolul Esti tanar si vrei sa muncesti in UE? Vezi ce tari trebuie sa ocolesti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile