Comentarii pe articolul Lectia germanilor: Ce putem invata pentru a reduce somajul juvenil [INFOGRAFIC]


tarile dezvoltate

Razvan la 5 August 2011, ora 13:37
De ce sa ne comparam noi cu Germania si Austria, in loc sa ne comparam cu Polonia, Turcia, Italia, Cehia. La noi in tara PATRONI ISI BAT JOC DE ANGAJATII SI DE MUNCA LOR si ne ofera salarii de 6-9 ori mai reduse decat in taril din vestul Europei. Dar lasa ca vine din urma Rusia, China, Brazilia tarile emergente si salariile din Europa de Vest nu vor mai putea fii asa de mari. Sa fim seriosi : Germania, Austria, UK, Spania, Italia, Olanda au salarii si pensii mari deoarece isi vand produsele si serviciile mai scump decat tarile EMERGENTE si din Europa de Est, acest lucru l-am vazut cu ochii mei. MAI BINE IN UE SI CU SUA DECAT CU ALTE TARI, DAR NICI ASA SA FIE BATAIE DE JOC.
Voi credeti ca germanii , americanii, canadieni, australieni, olandezi merita salarii de 10 ori mai ridicate decat romani. NU, ASTA ESTE CLAR!! Daca noi (romani, bulgari) nu suntem patrioti (nu cumparam produsele si serviciile di Romania) si imbogatim alte tari si oameni.

  Inapoi la articolul Lectia germanilor: Ce putem invata pentru a reduce somajul juvenil [INFOGRAFIC]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile