Comentarii pe articolul Reactii: Reducerea ratingului SUA, un mare soc?


Calmul de dupa furtuna ?...

Ioana la 6 August 2011, ora 19:42
Dupa ce acum 4-5 ani erau probleme mari n Europa cu moneda Euro ,desi nu este nici acum o liniste deplina, acum este rau cu dolarul n S.U.A. .
Afaceristii ar trebui sa se gndeasca si la oamenii sarmani , care doresc si ei sa aiba o locuinta curata , apa calda sa se ngrijeasca , mncare sanatoasa , un loc de munca bun si acces si la putina cultura. De ce unii sa aiba de toate si altii nimic ?
Nu este drept ! Avem pretentia ca traim n mileniul al III-lea , dar prea putini oameni fac ceva pentru bunastarea generala.
Dar ma ntreb: daca nu sunt destui bani pentru nvatamnt , nu sunt destui bani pentru sanatate , de ce sunt bani ntotdeauna pentru a cumpara arme , pentru a cumpara avioane de lupta si pentru a ncepe undeva pe planeta un razboi ? Este moral si etic pentru mileniul al III-lea ??? Si iata ca , marea putere chineza are un cuvnt de spus , ei avnd destui bani. Ne vom mprumuta de la ei si drept schimb , ei ne vor aduce dictatura comunista n vest ?
Atentie , oameni buni , banul nu are voie sa conduca totul !
Mai aduceti-va aminte si de cele ce au ntr-adevar valoare pe lume : libertatea cuvntului si a presei si dreptul la o viata civilizata pentru fiecare om , animalut sau planta. Aceasta este planeta noastra , cea albastra. Haideti sa ne facem o viata mai frumoasa si mult mai buna , fara saracie si fara foamete . Daca ne trezim la realitate , vom reusi !

  Inapoi la articolul Reactii: Reducerea ratingului SUA, un mare soc?

Setari Cookie-uri