Comentarii pe articolul Reactii: Reducerea ratingului SUA, un mare soc?


Calmul de dupa furtuna ?...

Ioana la 6 August 2011, ora 19:42
Dupa ce acum 4-5 ani erau probleme mari īn Europa cu moneda Euro ,desi nu este nici acum o liniste deplina, acum este rau cu dolarul īn S.U.A. .
Afaceristii ar trebui sa se gāndeasca si la oamenii sarmani , care doresc si ei sa aiba o locuinta curata , apa calda sa se īngrijeasca , māncare sanatoasa , un loc de munca bun si acces si la putina cultura. De ce unii sa aiba de toate si altii nimic ?
Nu este drept ! Avem pretentia ca traim īn mileniul al III-lea , dar prea putini oameni fac ceva pentru bunastarea generala.
Dar ma īntreb: daca nu sunt destui bani pentru īnvatamānt , nu sunt destui bani pentru sanatate , de ce sunt bani īntotdeauna pentru a cumpara arme , pentru a cumpara avioane de lupta si pentru a īncepe undeva pe planeta un razboi ? Este moral si etic pentru mileniul al III-lea ??? Si iata ca , marea putere chineza are un cuvānt de spus , ei avānd destui bani. Ne vom īmprumuta de la ei si drept schimb , ei ne vor aduce dictatura comunista īn vest ?
Atentie , oameni buni , banul nu are voie sa conduca totul !
Mai aduceti-va aminte si de cele ce au īntr-adevar valoare pe lume : libertatea cuvāntului si a presei si dreptul la o viata civilizata pentru fiecare om , animalut sau planta. Aceasta este planeta noastra , cea albastra. Haideti sa ne facem o viata mai frumoasa si mult mai buna , fara saracie si fara foamete . Daca ne trezim la realitate , vom reusi !

  Inapoi la articolul Reactii: Reducerea ratingului SUA, un mare soc?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile