Comentarii pe articolul Tsunami financiar via SUA. Urmeaza lunea neagra pe burse? [VIDEO]


In sfarsit pica SUA

Dedu Valentin Iulian la 8 August 2011, ora 06:26
Consider ca asta nu e nici 5% din ce se poate intampla. Si totusi desi toate tarile precum Rusia, China, Japonia si-au exprimat increderea in titlurile de stat SUA, consider ca abia asteapta ca SUA sa dea fail iar unu din acesti giganti sa preia conducere de putere economica mondiala in lume! Eu zic sa ne asteptam la ce e mai rau pe viitor.
Black Lady la 8 August 2011, ora 11:12
da, ce mare bucurie. facem jocul unora si ne bucuram de moartea caprei vecinului. trista natie mai suntem!
Enache Maria Magdalena la 8 August 2011, ora 12:43
"China a cumulat obligatiuni guvernamentale americane de 1.160 miliarde de dolari si este cel mai mare creditor strain al statului american"....de ce ar vrea sa cada SUA?? cum isi recupereaza banii??
Ilies Teodor la 8 August 2011, ora 17:58
Participind la licitatie
Valentin la 8 August 2011, ora 20:31
Nu pica sua de tot si nu o sa pice niciodata de tot, e vorba doar de rating de la AAA la AA+, nu e diferenta foarte mare, dar daca o tine tot asa si scade spre AA atunci clar o alta putere economica mai mare ii va lua locul. Se stie despre China ca era candidata nr.1 pentru a fi noua putere mondiala in lume, acum nu se face nimik decat ca totul sa fie putin impins de la spate. Vedem intr-o saptamana cum evolueaza toata treaba:)

  Inapoi la articolul Tsunami financiar via SUA. Urmeaza lunea neagra pe burse? [VIDEO]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile