Comentarii pe articolul Infografic: 5 feluri in care iti poti pierde job-ul din cauza Facebook


Infografic: 5 feluri in care iti poti pierde job-ul din cauza Facebook

Stefanica Sabina la 9 August 2011, ora 16:31
Cred ca ne despart inca multi ani, in care trebuie sa devenim mai flexibili in gandire, mai deschisi si adaptati la noile tendinte ale culturii media, de o asemenea realizare.

Oamenii de HR au dificultati cu procesele actuale de recrutare, inca slabe si neadecvate cerintelor companiilor. Mi-e greu sa cred ca vom avea intr-un viitor apropiat o comisie de monitorizare a post-urilor din social media care sa sustina activitatea angajatorilor.
Canon la 9 August 2011, ora 19:27
Eu am impresia ca aceasta masura incalca dreptul privat al oricarui om, incalca in primul rand drepturile omului.
Atat timp cat postez in afara programului de lucru si de pe calculatorul si internetul personale, sincer vad treaba asta ca pe o incalcare a dreptului privat.

Sunt de acord cu aceasta masura numai in conditiile in care prin ceea ce postez aduc prejudicii morlae firmei unde lucrez, sau provoc acte de calomnie la adresa colegilor - atunci da, si eu mi-as comcedia angajatii daca ma fac de "bau" pe forumuri.

Fiecare are dreptul la o opinie, la o parere, asta nu inseamna ca sunt rasist, sau violent in mod neaparat.

Daca un personaj (sa zicem de etinie rroma) imi face rau pe strada, si ajung acasa si imi spun offurile pe net, nu inseamna ca sunt rasist daca posetz "Un tigan mi-a facut rau", nu????

Daca sunt vanator in timpul liber si pasiunea mea este/sunt chiar "armele"??? Asta inseamna ca sunt neparat un om violent. Pot fi pasionat de arme si fara sa detin arme de foc chiar....nu?

Si exemplele contra acestei masuri pot continua.

Per total mi se pare o prostie ca sefii mei sa se bage in viata mea personala - inseamna fix incalcarea dreptului la privat. Mai bine sa monitorizeze activitatea de la servici, ce fac, cum fac, in cat timp fac, sa evalueze performantele, nu ce fac eu acasa sau in timpul meu liber.

  Inapoi la articolul Infografic: 5 feluri in care iti poti pierde job-ul din cauza Facebook

Setari Cookie-uri