Comentarii pe articolul Bancherii vin cu solutii pentru creditele in franci elvetieni. Vi se par bune?


Mai bine mai tarziu decat.....mai devreme

Adrian Trandafir la 10 August 2011, ora 20:52
Personal....nu inteleg de ce nu s-a luat masura de inghetare din momentul in care a fost luata in Ungaria....domnii bancheri doresc profit MAXIM cu orice pret?????
....daca tot ati mutat garantiile catre OTP Ungaria, de ce nu ati aplicat masura atunci????
Creditorul adevarat este de fapt OTP Ungaria, cei din RO nu fac decat sa incaseze ratele de credit dar la pretul CHF din Romania si platesc catre OTP Ungaria la pretul CHF "inghetat" ....si in acest mod de operare OTP Romania nu mai are credite neperformante, ba chiar ies in castig avand in vedere diferenta de curs al CHF intre cel real si cel "inghetat"
....de salutat masura pe care doresc s-o aplice in sprijinul romanilor,dar.....D-LE ISARESCU........DE CE BANCILE TREBUIE SA FACA UN PROFIT ATAT DE MARE IN CONDITIILE ACTUALE????....DE CE LA PERMITETI ASTA, AVAND IN VEDERE CA TOT BNR LE-A AJUTAT SA REZISTE????
....DACA BANCILE DORESC SA FACA AFACERI IN ROMANIA, SA FACA AFACERI SI NU CAMATARIE!!!!!!!!!!!
Musan Antal la 11 August 2011, ora 15:41
Nu e chiar asa cum spui tu.
Ideea e ca reglementarile din Ungaria se aplica numai creditelor contractate in Ungaria...
Iar in ce priveste CHF, pentru mine era previzibil ca se va intampla asta si cand am vazut acum trei ani ca pentru o dobanda mai mica cu un punct lumea se inghesuie la CHF, ma miram, mai ales ca de exemplu anumite banci nici nu iti permit sa le duci CHF in numerar ci te obliga sa cumperi CHF de la ei la cursul stabilit de ei (e vorba de o banca ... greceasca)
Instabilitatea cursului la CHF era clara ca de cinci ani a pornit concursul la tiparirea de EUR si de USD si desigur in acest concurs au de pierdut cei care ramburseaza in alte valute...

  Inapoi la articolul Bancherii vin cu solutii pentru creditele in franci elvetieni. Vi se par bune?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile