Comentarii pe articolul Bancherii vin cu solutii pentru creditele in franci elvetieni. Vi se par bune?


doar o iluzie

la 11 August 2011, ora 15:22
Daca am inteles bine mai nou bancile blocheaza plata principalului si incaseaza doar dobanzile si comisioanele. In cuvinte simple se plateste doar dobanda si dobanda la dobanda. Sigur au facut reduceri la dobanda capitalizata...
Pentru cei care au credite in CHF puteti sa cereti o refinantare in euro sau alta moneda mai stabila (de preferat ceea in care aveti veniturile) si scapati de problema ratei de schimb spot.
Grigoras Corina la 22 August 2011, ora 09:47
Platesti acum doar dobanda, principalul e stopat. Dar dobanda pt acel principal oricum vei plati mai tarziu, dupa aceasta perioada de gratie. Deci pt acelasi principal platesti de 2 ori dobanda.
La refinantare nu se mai incadreaza, fie din cauza scaderii veniturilor, fie nu le mai ajunge garantia (imobilele nu mai valoreaza acum cat valorau acum 2-3 ani), mai ales ca , dublandu-se francul, creditul (soldul) ce se vrea refinantat acum poate ajunge aproape dublu, raportat la euro sau lei.

  Inapoi la articolul Bancherii vin cu solutii pentru creditele in franci elvetieni. Vi se par bune?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile