Comentarii pe articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?


Bucurestiul nu este singura destinatie / HUB ptr turisti / oameni de afaceri

Irimia Nicoleta la 12 August 2011, ora 09:48
Infrastuctura foarte proasta a Romaniei face sa devina stringenta construirea aeroporturilor si in alte orase mari ale tarii.
Un alt aeroport in Bucuresti, nu rezolva carentele rusinoase, pentru secolul XXI, in ceea ce priveste transportul rutier (de marfuri si persoane), care duc la risipa de bani si de timp.
Investitorii nu au timp de pierdut pe soselele prost intretinute / neintretinute de institutiile statului... de pilda, in Galati nu exista aeroport, desi este o zona cu potential pentru mediul de afaceri.
Existenta unui aeroport in Galati ar facilita transportul de marfuri, dar si de persoane, si acest lucru s-ar reflecta in veniturile bugetului de stat.
De asemenea transportul maritim/naval de marfuri ar deveni mult mai profitabile daca marfurile descarcate in portul Galati, ar fi transportate la destinatii - in Romania sau in afara ei, cu avionul.
In acest mod, prin intermediul serviciilor portuare si aeriene (ale eventualului aeroport) s-ar crea conditii favorabile si fara echivoc de dezvoltare a intregii zone de sud-est a Romaniei, implici si prin crearea de locuri de munca.
Numai ca guvernatii nu gindesc mai departe de buzunarul lor.. asa ca, face-ti aeroporturi in Bucuresti.. si astfel se adevereste zicala UNDE NU-I CAP, VAI DE PICIOARE!!!

  Inapoi la articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?

Setari Cookie-uri