Comentarii pe articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?


|Foarte bine ! Felicitari ! Idei pentru imbunatatirea traficului

Ghimpu Valeriu la 12 August 2011, ora 14:08
Felicitari ! Asa Da ! Foarte bine - asta inseamna intr-adevar dezvoltare (a turismului, pe plan imobiliar, economic, retail, etc.) Si zona de Sus trebuie sa devina o zona dezvoltata, la fel si Est si Vest - pentru a se dezvolta intreg Bucurestiul. Asta va duce la dezvoltarea turismului atat in Bucuresti cat si in intreaga tara. Mai multe companii vor fi interesate de a face investitii.
Este necesar ca cele 3 aeroporturi: Henri Coanda, Baneasa si Bucuresti Sud sa fie legate intre ele prin prelungirea Magistralei 2 de metrou de la BIG Berceni bifurcatie sau in continuare de la Depou IMGB (Berceni) pana la viitorul aeroport Bucuresti Sud, precum si in Nord, bifurcatie de la P-ta Victoriei - Bd Kiseleff - Arcul de Triumf - Casa Presei Libere - Aeroportul Baneasa - Centrul Comercial Feeria - Centura Otopeni - Primaria Otopeni -- Aeroportul Henri Coanda - Snagov.
Iar Bucurestiul sa aiba pe zona de centura linii S-Bahn ca in Viena, Frankfurt, Berlin, linii care sa uneasca centura Bucurestiului cu aeroporturile, cu metroul.
Trebuie construite autostrazi: Bucuresti - Giurgiu - Ruse (cu legatura la viitorul aeroport Bucuresti Sud, apoi autostrada mult discutata Bucuresti - Ploiesti cu bifurcatie - ramificatie pana la Aeroportul Henri Coanda si apoi legatura cu DN1.
Asta pentru a se putea face usor legatura intre aeroporturi, in maxim 20 - 25 minute.
Apoi mai multe linii de autobuze gen express si Airport Lines intre aeroporturi, centrul Bucurestiului si principalele gari.
Linia de tren Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda sa fie prelungita pana la cele 2 terminale, fara a mai fi necesara transbordarea la autobuze si in Sud pe ruta Bucuresti - Giurgiu pana la viitorul aeroport Bucuresti Sud.

  Inapoi la articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?

Setari Cookie-uri