Comentarii pe articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?


|Foarte bine ! Felicitari ! Idei pentru imbunatatirea traficului

Ghimpu Valeriu la 12 August 2011, ora 14:08
Felicitari ! Asa Da ! Foarte bine - asta inseamna intr-adevar dezvoltare (a turismului, pe plan imobiliar, economic, retail, etc.) Si zona de Sus trebuie sa devina o zona dezvoltata, la fel si Est si Vest - pentru a se dezvolta intreg Bucurestiul. Asta va duce la dezvoltarea turismului atat in Bucuresti cat si in intreaga tara. Mai multe companii vor fi interesate de a face investitii.
Este necesar ca cele 3 aeroporturi: Henri Coanda, Baneasa si Bucuresti Sud sa fie legate intre ele prin prelungirea Magistralei 2 de metrou de la BIG Berceni bifurcatie sau in continuare de la Depou IMGB (Berceni) pana la viitorul aeroport Bucuresti Sud, precum si in Nord, bifurcatie de la P-ta Victoriei - Bd Kiseleff - Arcul de Triumf - Casa Presei Libere - Aeroportul Baneasa - Centrul Comercial Feeria - Centura Otopeni - Primaria Otopeni -- Aeroportul Henri Coanda - Snagov.
Iar Bucurestiul sa aiba pe zona de centura linii S-Bahn ca in Viena, Frankfurt, Berlin, linii care sa uneasca centura Bucurestiului cu aeroporturile, cu metroul.
Trebuie construite autostrazi: Bucuresti - Giurgiu - Ruse (cu legatura la viitorul aeroport Bucuresti Sud, apoi autostrada mult discutata Bucuresti - Ploiesti cu bifurcatie - ramificatie pana la Aeroportul Henri Coanda si apoi legatura cu DN1.
Asta pentru a se putea face usor legatura intre aeroporturi, in maxim 20 - 25 minute.
Apoi mai multe linii de autobuze gen express si Airport Lines intre aeroporturi, centrul Bucurestiului si principalele gari.
Linia de tren Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda sa fie prelungita pana la cele 2 terminale, fara a mai fi necesara transbordarea la autobuze si in Sud pe ruta Bucuresti - Giurgiu pana la viitorul aeroport Bucuresti Sud.

  Inapoi la articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile