Comentarii pe articolul Invatacelul Boc: Un model al austeritatii. Ce parere ai?


Ce are-n comun....

Burcea Constantin la 16 August 2011, ora 16:52
Ce are -n comun titlul de invatacel cu realitatile Romaniei, ale UE si atatea altele? Autorul is poate cauta acasa un invatacel sau intre colegii sai de scoala, etc.
Tuturor românilor in aceasta etapă le trebuie f. multa initiativa, iar celor in care s-a investit scoala, pregatire multa ,specifica, eu le cer mai multa creativitate in munca, in gandire economica, in cea stiintifica, de cercetare , de inovare si extrem de putina lamentare. Am reusi poate astfel sa mai ajutam tara. Sa luam exemplu de la milioanele de romani corecti care si-au luat inima-n dinti fara sa ceara nimic de la guvern,parlamentari etc., si-au investit creatie acolo in toate tarile unde lucreaza corect, fara lamentari . Asa am facut si eu 18 ani si mi-am rezolvat cel putin marile probleme de familie cu trei fete, si ele cu studii superioare cu servicii si copii acum. Sanatate buna lamentare, mai multa treaba, chiar si civica daca e nevoie si vom reusi ! Țara Româneasca.
C-tin de Andreica Ciocan

  Inapoi la articolul Invatacelul Boc: Un model al austeritatii. Ce parere ai?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile