Comentarii pe articolul DIGITALIZARE: Taxe si impozite prin internet banking fara comision!


Mai exact cum se foloseste aceasta optiune?

Stefanescu Cosmin la 18 August 2011, ora 13:09
Sunt client BCR si am intrat in sistem sa vad cum pot face asta.
Nu apare nici un meniu nou si de asemenea nu apare nici un "sablon" de plata legat de impozite si taxe.
Mai departe, am mers pe site-ul ministerului de finante, sa identific programul minune. Nu am reusit, asa ca am cautat comunicatul initial, disponibil aici. http://www.mfinante.ro/acasa.html?method=detalii&id=999554400 si am mers pe link-ul catre softul minune. Dupa care surpriza, de fapt sunt 3 programe si ar tb sa stii legislatia ca sa-ti dai seama pe care sa-l alegi. Mergem mai departe, downloadam si instalam "Ordin de plata in cont tranzitoriu pentru persoane fizice (OPTT 2011) " mergand pe principiul ca daca este adaugat astazi (18.08) acesta trebuie sa fie. Dupa instalare, hai sa vedem ce impozite datoram de fapt. Surpriza, aplicatia te ajuta sa completezi un OP si cam atat. Imi place ca totusi sunt anexate listele cu conturi, desi "nu iti trebuie sa cunosti IBAN-ul". Deci mai exact, ce aduce nou toata aceasta aplicatie? Cum se foloseste? Cum aflii cat ai de plata? Cum platesti?
Adaug ca aplicatia mi s-a blocat si inchis de cateva ori deja, pe windows 7. Presupun ca este facuta pentru Windows 95, la cum arata.
Nu pot spune decat ca este RUSIONOS. Iar dumneavoastra ar trebui sa le cereti lamuriri suplimentare, intrucat la randul dvs informatii eronat publicul.
Ivanov Adrian la 19 August 2011, ora 16:51
Nu sunt informatii eronate ci doar reclama la banci. Au ales metoda asta pentru ca a vazut ca are succes internetul fiind accesat de mai multi. Rusine pentru reclama mascata.
la 19 August 2011, ora 18:40
sunt de acord cu cosmin

  Inapoi la articolul DIGITALIZARE: Taxe si impozite prin internet banking fara comision!

Setari Cookie-uri