Comentarii pe articolul Traseul comunismului, o idee buna pentru turismul romanesc? Comenteaza aici


interesant

Val la 18 August 2011, ora 16:31
Ideea este chiar interesanta si (presupun) nu se va limita la "segmentul" N Ceausescu, cu atat mai mult cu cat personalitatea si activitatea fostului conducator sunt controversate. Mai mult, intreaga perioada zisa comunista este supusa acum unei reevaluari critice.
Lascu Catalin la 19 August 2011, ora 08:10
Subscriu...cu conditia sa nu se transforme in kitsch-ul obisnuit (gen Dracula la Bran)...probabil ar trebui gandit traseul in asa fel incat sa dezvaluie laturi ale personalitatii sale bizare, ruinele unor "ctitorii" (pe care nu suntem in stare sa le intretinem), dar si monstruozitatea epocii sale.

idee promo : ar trebui angajati membri ai familiei sale ca ghizi.
Dimofte Catalin la 20 August 2011, ora 00:55
Interesant sau nu, statistica arata ca sansele de realizare sunt (mult) sub 10%.
Chiar si pentru dulcea noastra tara, unde politicienii au idei gramada, dintre cele mai marete si generoase, si realizari uneori ridicandu-se chiar si la inaltimea ametitoare a genunchiului broastei, d-na Udrea face o figura aparte si prin faptul ca este deosebit de prolifica in materie de idei si proiecte (sau poate e numai faptul ca media ii acorda mai multa atentie, nu-mi dau seama...).
Dintre cele cateva zeci bune pe care le-a enuntat de cand e ministru, nu ma pot gandi decat la vreo trei care s-au materializat, cat de cat -- recentul meci al lui Bute, tarasenia cu frunza verde si aceea, mult mai modesta, cu autobuzele etajate. In rest...

  Inapoi la articolul Traseul comunismului, o idee buna pentru turismul romanesc? Comenteaza aici

Setari Cookie-uri