Comentarii pe articolul Al treilea faliment ca marime din istoria SUA


Interesant...

Radut Radu la 14 Iulie 2008, ora 01:59
Interesant...
... cat de usor se poate cumpara o banca fara nici un ban... trimiti zvonuri in piata ca banca nu mai are bani, oamenii fug sa scoata banii=banca nu mai are bani=faliment, apoi FED (de altfel o banca cat se poate de privata) o "protejeaza" si apoi si-o "vinde"...
Oricum bancile vor ramane totusi printre cele mai profitabile afaceri dupa razboaie (un razboi = cea mai profitabila afacere - WW1 si WW2 au fost cele mai tari afaceri la nivel mondial)
Dorin Mihalache la 14 Iulie 2008, ora 10:42
Manipulare
Ai dreptate cumetre !
Ana Moraru la 14 Iulie 2008, ora 18:03
Urmeaza WW3... nu exista alta solutie ca sa sa iesim din criza care se agraveaza pe zi ce trece: falimente, cresterea pretului petrolului, devalorizarea imobiliarelor (USA, UK for now), cresterea pretului alimentelor, inflatie, etc....
Cristian Ofiteru la 15 Iulie 2008, ora 17:44
Toate comentariile in acelasi ton.........VINE APOCALIPSA. .......Nu ne-am lecuit de scenarita.
Este doar un "Caritas", poate unii dintre voi isi aduc aminte, la nivel mult mai mare, "globalizat" putem spune. Si bineinteles ca la atatia bani in joc sunt si interese pe masura, senatori......deputati, etc.
Oare ce o sa se intimple cind "oilul" va ajunge la 250 $ sau ,.........inapoi la 100, atunci sa vezi grozavie.
Matei Roman la 16 Iulie 2008, ora 11:26
Nimic nu e intamplator mai ales cand e vorba despre bani, sigur se poate afirma ca in domeniul bancar lucreaza foarte buni specialisti(banii-marfa cu cea mai mare viteza de circulatie).
Armando Troian la 27 Iulie 2008, ora 00:58
Asta ar putea fi ultimul razboi pentru planeta asta; ca si asa am epuizat-o dpdv al resurselor; suntem ca termitele; asta ne cam este sfarsitul.

  Inapoi la articolul Al treilea faliment ca marime din istoria SUA

Setari Cookie-uri