Comentarii pe articolul Top 10 companii de asigurari dupa primul semestru


Era de asteptat acest clasament

Nistor Cristian la 29 August 2011, ora 18:26
Astra a fost lider tot anul si era de asteptat sa fie pe primul loc, Alliantz de asemenea sta bine . Primele 5 societati sunt intotdeauna in carti . Ma surprinde totusi ca Uniqa este asa departe , desi sunt seriosi.
Potropopu Ion la 29 August 2011, ora 22:14
Da ASTRA ASIGURARI este o firma serioasa si de incredere, ma bucur si sper sa o tina tot asa.
Vb la 30 August 2011, ora 08:58
In cazul ASIROM sunt convins ca este vorba de o evolutie pozitiva, nu negativa cum apare pe sait.
Octavian la 30 August 2011, ora 09:38
Ce parere aveti de preturile de dumping practicate de ASTRA ? Sunt justificate ? Este politica de preturi(ce nu sunt legate de realitate)corecta ? Oare cineva la ASTRA are in vedere reasiguarea si rezervele de prima ?
De ce de ex un RCA la compania X costa 500 ron si la compania Y acelasi RCA ,,costa,, 190 ron ???? CSA ce face in acest caz ?
M Sorin la 4 Septembrie 2011, ora 12:36
Foarte adevarat Octavian !!! Prima companie in piata ramane Allianz Tiriac ! Astra ? Are deja probleme mari cu platile daunelor ce s.au inmultit in cazul lor din cauza numerosilor asigurati cu prime de nimic si astfel serviceìurile nu mai fac fata. Allianz mereu a tinut la calitate, promptitudine si pret corect !

  Inapoi la articolul Top 10 companii de asigurari dupa primul semestru

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile